
Αυτή η νέα σειρά στο Netflix θα καλύψει το κενό που άφησε το The Diplomat
Διαρκεί πέντε επεισόδια και είναι σαν το The Diplomat να έχει συναντήσει το 24 (το θυμάσαι άραγε;) και το The Bodyguard. Δελεαστικός ο συνδυασμός, δε μπορείς να πεις...
Η πολιτική ίντριγκα δε σταματά στα σύνορα της Ουάσιγκτον. Μετά το The Diplomat, που μας έδειξε πόσο εκρηκτικό μπορεί να γίνει το παρασκήνιο της διεθνούς διπλωματίας, το Netflix έρχεται να μας τροφοδοτήσει με το Hostage – μια σειρά που στήνει το δικό της θρίλερ ανάμεσα σε Downing Street και Παλάι ντε λ’ Ελιζέ. Μόνο που αυτή τη φορά, το πρωτόκολλο καταρρέει και η εξουσία δοκιμάζεται μέσα από μια προσωπική τραγωδία που κανείς δεν περίμενε.
Η πλοκή
Στο επίκεντρο, βρίσκονται δύο γυναίκες ηγέτιδες: η βρετανίδα πρωθυπουργός (Suranne Jones) και η γαλλίδα πρόεδρος (Julie Delpy), σε μια ιστορία που ξεκινά σαν τυπική επίσημη επίσκεψη και εξελίσσεται σε παιχνίδι εκβιασμών, απειλών και πολιτικών ισορροπιών που κρέμονται από μια κλωστή. Όταν ο σύζυγος της πρωθυπουργού πέφτει θύμα απαγωγής, οι εντάσεις εκτοξεύονται και δύο χώρες βρίσκονται στα πρόθυρα διπλωματικού χάους.
Το σενάριο υπογράφει ο Matt Charman, ο άνθρωπος πίσω από το οσκαρικό Bridge of Spies, και γνωρίζει πώς να δίνει δράση, ένταση και βρετανικό φλέγμα σε κάθε ατάκα. "Η Suranne Jones είναι ασταμάτητη", λέει ο Charman, ενώ η ίδια δηλώνει πως το Hostage ήταν "η ευκαιρία που περίμενα χρόνια".
Το cast περιλαμβάνει ακόμα τους Corey Mylchreest (Queen Charlotte: A Bridgerton Story), James Cosmo (Troy), και Jehnny Beth (Anatomy of a Fall), ενώ η παραγωγή του Netflix υπόσχεται σφιχτό ρυθμό και πολιτικό δράμα επιπέδου The Diplomat.
Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 21 Αυγούστου και από όσα λέγονται μέχρι στιγμής, το Hostage αναμένεται να γίνει το νέο σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν την αδρεναλίνη της εξουσίας, τις διεθνείς ίντριγκες και τα παιχνίδια επιρροής που παίζονται πίσω από κλειστές πόρτες. Αναμένουμε.
Να πέσει το trailer:
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Πέθανε ο μεγάλος ηθοποιός Robert Redford
Ήταν ωραίος, γενναίος, έξυπνος, με χιούμορ και καλός ηθοποιός. Ο Robert Redford δεν είναι πια μαζί μας.
Η απίστευτη περίπτωση της μοναδικής Cristin Milioti
Όσοι έχετε δει το The Penguin σίγουρα ξέρετε γιατί σάρωσε στα Emmy και φυσικά κάνετε κάποιο μίνι πάρτι που κέρδισε και η τρομερή Cristin Milioti.
Γραφει Γιαννης ΤσακαλοςO Liam Hemsworth παίρνει τη θέση του Henry Cavill ως Geralt στην 4η σεζόν του The Witcher (trailer)
Η 4η σεζόν του The Witcher φέρνει τον Liam Hemsworth στη θέση του Henry Cavill ως Geralt. Το Netflix αποκάλυψε το πρώτο trailer και την ημερομηνία πρεμιέρας.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΈγραψε ιστορία στα Emmy: Αυτός είναι ο νεότερος ηθοποιός που κερδίζει βραβείο
Ο Owen Cooper μόλις έγραψε ιστορία στα Emmy, κερδίζοντας βραβείο σε ηλικία μόλις 15 ετών για τη σειρά του Netflix, Adolescence. Μια στιγμή που τον καθιερώνει ως το νέο μεγάλο ταλέντο της γενιάς του.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςEsquire Greece στο TIFF 2025: Σινεμά, Ιστορίες και Μεγάλες Στιγμές στο 50ό Φεστιβάλ του Τορόντο
Ο Γιώργος Σατσίδης ήταν στο Τορόντο και μας μεταφέρει κλίμα και στιγμές από το φεστιβάλ κινηματογράφου όπου η τέχνη συναντά την λάμψη του Χόλιγουντ.
Ο δημιουργός της σειράς Hannibal θα ήθελε reboot του Silence of the Lambs
Ο Bryan Fuller, δημιουργός του Hannibal, αποκάλυψε ότι θα ήθελε να δει τη Zendaya στον ρόλο της Clarice Starling σε ένα πιθανό reboot του Silence of the Lambs.
Γραφει Παυλος Κρουστης