Πρώτο teaser για το επικότερο ντοκιμαντέρ για τον Muhammad Ali

Σκηνοθέτης και παραγωγός δημιουργούν υψηλές προσδοκίες για το What's My Name.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 20 Σεπτεμβρίου 2018

Τα ντοκιμαντέρ για τους θρύλους των σπορ συχνά λαμβάνουν τεράστια ανταπόκριση από το κοινό. Συναρπαστικές εικόνες γεμάτες ένταση και δράση, άγνωστες λεπτομέρειες και αθέατες πλευρές που έρχονται στο φως είναι μόνο μερικά από τα συστατικά της επιτυχίας τους. Οπότε δεν προκαλεί σχεδόν καθόλου έκπληξη που ένα σωρό παραγωγές έχουν ασχοληθεί με τον απόλυτο θρύλο της πυγμαχίας και ένα από τα πιο αδιαμφισβήτητα icons όλων των εποχών, τον Muhammad Ali. 

Το What's My Name είναι το πιο πρόσφατο ντοκιμαντέρ για τον τεράστιο Αμερικάνο αθλητή και το HBO δημοσίευσε το πρώτο teaser για αυτό. 

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ προέρχεται από έναν από τους πιο περιβόητους αγώνες μποξ της ιστορίας. Ήταν 6 Φεβρουαρίου του 1967 όταν ο Ali αντιμετώπιζε τον Ernie Terell. Ο τελευταίος αποκαλούσε σχεδόν ειρωνικά τον Ali με το κανονικό του όνομα (Clay), που παρέπεμπε στις εποχές που οι πρόγονοί του ήταν ακόμη σκλάβοι. Ο Ali είχε ήδη ασπαστεί τον Ισλαμισμό και είχε αλλάξει το ονοματεπώνυμό του, αλλά μόνο λίγοι δημοσιογράφοι χρησιμοποιούσαν την καινούρια του ταυτότητα.  

Ο G.O.A.T. ήταν πολύ ανώτερος από τον αντίπαλό του και παρότι μπορούσε να τον ρίξει νοκ άουτ δεν το έκανε: Κέρδισε τους 13 από τους 15 γύρους του παιχνιδιού, φωνάζοντας συνέχεια στον Terell το χαρακτηριστικό "What's my name, Uncle Tom , what's my name?" πριν του προσγειώσει κάποιο κροσέ στο σώμα ή το πρόσωπο. Ήταν η τιμωρία του Ali για την ασέβεια προς την πλευρά του. 

Για το What's My Name συνεργάστηκαν κάποιοι από τους πιο δυνατούς παίκτες της βιομηχανίας: Σκηνοθέτης είναι ο Antoine Fuqua, που μεταξύ άλλων έχει γυρίσει το Training Day, το Shooter και το The Equilizer ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η SpringHill Entertainment του LeBron James.

Και σύμφωνα με τον ίδιο τον LeBron θα έχουμε σίγουρα ένα must see κομμάτι. 

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.