Το Once Upon A Time In Hollywood εμπνέει τον Tarantino για την πρώτη του τηλεοπτική σειρά

Ο σκηνοθέτης ετοιμάζει ένα γουέστερν τηλεοπτικό σόου που θα διαδραματίζεται στα 60s.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 10 Δεκεμβρίου 2018

Με το Once Upon A Time In Hollywood, τη νέα, 9η κατά σειρά, ταινία του να βρίσκεται στα σκαριά, ο Quentin Tarantino φαίνεται ότι βάζει πλώρη για το πρώτο του τηλεοπτικό ταξίδι, το οποίο μάλιστα λέγεται ότι θα είναι εμπνευσμένο από το συγκεκριμένο φιλμ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, ο σκηνοθέτης πήρε τα δικαιώματα της γουέστερν σειράς, Lancer, που προβλήθηκε στις ΗΠΑ μεταξύ 1968 και 1970 με σκοπό να την αναβιώσει είτε μέσα από μία τηλεταινία, είτε από ένα μίνι τηλεοπτικό σόου. Η ιστορία αφορά τις περιπέτειες ενός πρώην στρατιώτη, του Scott Lancer, μεγαλύτερου γιου μίας πατριαρχικής οικογένειας ληστών.

Ένας ήρωας με το ίδιο ονοματεπώνυμο εμφανίζεται και στο "Once Upon A Time In Hollywood", υποδυόμενος από τον Luke Perry. Εκτιμάται λοιπόν ότι μέσω του φιλμ και αυτού του χαρακτήρα, ο Tarantino θα προχωρήσει στη δημιουργία ενός τηλεοπτικού πλέον remake με τον Lancer ως πρωταγωνιστή.

Να θυμίσουμε ότι η νέα ταινία του διαδραματίζεται στα 60s και πρωταγωνιστές της είναι ο ανερχόμενος ηθοποιός Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) και ο καλός του φίλος και κασκαντέρ, Cliff Booth (Brad Pitt), που τα σχέδιά τους για μία επιτυχημένη καριέρα στον κινηματογράφο ανατρέπονται από τις φρικιαστικές δολοφονίες της ηθοποιού και συζύγου του Roman Polanski, Sharon Tate και τεσσάρων φίλων της από τους οπαδούς του Charles Manson.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Βιβλία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Έχουμε ημερομηνία για την πέμπτη σεζόν του Black Mirror

Όπως και τίτλο για το πρώτο επεισόδιο.

Πρώτο trailer για την 2η σεζόν του American Gods

Ο Mr. Wednesday επιστρέφει δριμύτερος.