Η νέα σειρά του George R. R. Martin έρχεται την 1η Φλεβάρη στο Netflix

Μετά τους δράκους σειρά έχει η εξερεύνηση του διαστήματος και το Nightflyers.

Υπάρχει κάποιο αντίδοτο μέχρι να ξεκινήσει το Game of Thrones στις 14 Απριλίου; Επειδή, δυστυχώς, ακόμη περιμένουμε το επόμενο βιβλίο της σειράς από τον George R. R. Martin αλλά εκείνο δεν έρχεται με τίποτα, το Netflix προχώρησε σε μία κίνηση που θα λυτρώσει για κάποιο καιρό τους οπαδούς: μετά τους δράκους και τα μεσαιωνικά ζόμπι, σειρά έχει η εξερεύνηση του διαστήματος όπως την φαντάστηκε ο σπουδαίος Αμερικανός συγγραφέας.

Η νέα σειρά του George R. R. Martin έρχεται την 1η Φλεβάρη στο NetflixΤο Nightflyers, που προβλήθηκε από το δίκτυο SyFy τον περασμένο Δεκέμβριο, έρχεται στις οθόνες όλου του κόσμου μέσω Netflix την 1η Φεβρουαρίου 2019.  Βασισμένο σε βιβλίο που έγραψε ο δημιουργός του Γουέστερος το 1980 ακροβατεί ανάμεσα σε δύο δημοφιλή genres: κάπου ανάμεσα στην επιστημονική φαντασία και τη λογοτεχνία του τρόμου ή για να το πούμε πιο απλά θυμίζει το Event Horizon (1997), μία ταινία που είχε στοιχειώσει εκατομμύρια θεατές στα τέλη των 90s. 

Ποια είναι όμως η ιστορία του; Βρισκόμαστε στο 2093 και μία ομάδα επιστημόνων επιβιβάζεται στο πιο υπερσύγχρονο διαστημόπλοιο που διαθέτει η ανθρωπότητα με σκοπό να έρθει σε επαφή με άλλες μορφές ζωής. Αυτό που ξεκινά ως ένα επιστημονικό project στο διάστημα εξελίσσεται σε ένα ταξίδι στα όρια της τρέλας.

Ναι, όπως είναι αναμενόμενο, η ιστορία του έχει να κάνει με τα σκοτάδια της ψυχής που τόσο αγαπά ο Martin. Μένει να δούμε αν το Nightflyers θα καταφέρει να αποκτήσει έστω λίγη από την αίγλη στο κοινό που έχει το Game of Thrones. Κάτι που όπως και να το δει κανείς είναι πολύ δύσκολο, όχι όμως κι ακατόρθωτο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.