Η νέα σειρά του George R. R. Martin έρχεται την 1η Φλεβάρη στο Netflix

Μετά τους δράκους σειρά έχει η εξερεύνηση του διαστήματος και το Nightflyers.

Γράφει: Γιώργος Ρομπόλας 18 Ιανουαρίου 2019

Υπάρχει κάποιο αντίδοτο μέχρι να ξεκινήσει το Game of Thrones στις 14 Απριλίου; Επειδή, δυστυχώς, ακόμη περιμένουμε το επόμενο βιβλίο της σειράς από τον George R. R. Martin αλλά εκείνο δεν έρχεται με τίποτα, το Netflix προχώρησε σε μία κίνηση που θα λυτρώσει για κάποιο καιρό τους οπαδούς: μετά τους δράκους και τα μεσαιωνικά ζόμπι, σειρά έχει η εξερεύνηση του διαστήματος όπως την φαντάστηκε ο σπουδαίος Αμερικανός συγγραφέας.

Η νέα σειρά του George R. R. Martin έρχεται την 1η Φλεβάρη στο NetflixΤο Nightflyers, που προβλήθηκε από το δίκτυο SyFy τον περασμένο Δεκέμβριο, έρχεται στις οθόνες όλου του κόσμου μέσω Netflix την 1η Φεβρουαρίου 2019.  Βασισμένο σε βιβλίο που έγραψε ο δημιουργός του Γουέστερος το 1980 ακροβατεί ανάμεσα σε δύο δημοφιλή genres: κάπου ανάμεσα στην επιστημονική φαντασία και τη λογοτεχνία του τρόμου ή για να το πούμε πιο απλά θυμίζει το Event Horizon (1997), μία ταινία που είχε στοιχειώσει εκατομμύρια θεατές στα τέλη των 90s. 

Ποια είναι όμως η ιστορία του; Βρισκόμαστε στο 2093 και μία ομάδα επιστημόνων επιβιβάζεται στο πιο υπερσύγχρονο διαστημόπλοιο που διαθέτει η ανθρωπότητα με σκοπό να έρθει σε επαφή με άλλες μορφές ζωής. Αυτό που ξεκινά ως ένα επιστημονικό project στο διάστημα εξελίσσεται σε ένα ταξίδι στα όρια της τρέλας.

Ναι, όπως είναι αναμενόμενο, η ιστορία του έχει να κάνει με τα σκοτάδια της ψυχής που τόσο αγαπά ο Martin. Μένει να δούμε αν το Nightflyers θα καταφέρει να αποκτήσει έστω λίγη από την αίγλη στο κοινό που έχει το Game of Thrones. Κάτι που όπως και να το δει κανείς είναι πολύ δύσκολο, όχι όμως κι ακατόρθωτο.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Tv

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Το φιάσκο του Fyre Festival ήταν χειρότερο απ' ότι φανταζόμασταν

Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix επιχειρεί μία βαθύτερη τομή σε μία από τις μεγαλύτερες απάτες των τελευταίων ετών.

Τα δύο ντοκιμαντέρ για το Fyre Festival και οι διαφορετικές όψεις της κουλτούρας των influencers

Τόσο το Netflix όσο και το Hulu εξετάζουν το φιάσκο από τη δική τους πλευρά, αλλά ένα πράγμα παραμένει δεδομένο: τα πλουσιόπαιδα την πάτησαν για τα καλά.