Πρώτο trailer του πολυσυζητημένου Leaving Neverland για τον Michael Jackson

Το ντοκιμαντέρ που έκανε πρεμιέρα στο Sundance Film Festival περιστρέφεται γύρω από τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης δύο αγοριών από τον βασιλιά της ποπ.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 20 Φεβρουαρίου 2019

Μετά την επεισοδιακή πρεμιέρα του προ εβδομάδων στο Sundance Film Festival -η αστυνομία της περιοχής βρισκόταν σε επιφυλακή φοβούμενη τις αντιδράσεις των φανατικών οπαδών του-, το Leaving Neverland έχει επιτέλους ένα πρώτο trailer να μας δείξει.

Πρόκειται για το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία του Dan Reed, που αφορά τον Michael Jackson και περιστρέφεται γύρω από τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης δύο αγοριών, του 10χρόνου τότε James Safechuck και του 7χρόνου Wade Robson. Στο ντοκιμαντέρ συμμετέχουν επίσης και οι οικογένειες των δύο αντρών, συγκεκριμένα οι σύζυγοί τους, προκειμένου να υπογραμμιστεί το τραύμα που φέρουν ακόμα τόσο οι ίδιοι όσο και το οικογενειακό τους περιβάλλον από τις κακοποιήσεις.

Πρώτο trailer του πολυσυζητημένου Leaving Neverland για τον Michael Jackson

Πάντως, η οικογένεια του Jackson δεν έμεινε άπραγη και με αφορμή την προβολή του Leaving Neverland στο Sundance εξέδωσε ανακοίνωση, αναφέροντας μεταξύ άλλων: "Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια όσο κάποιοι συνεχίζουν να αμαυρώνουν τη μνήμη του Michael".

 

Το Leaving Neverland θα προβληθεί σε δύο μέρη, στις 3 και στις 4 Μαρτίου αντίστοιχα στην πλατφόρμα του HBO.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μουσική

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Το Netflix παίρνει διαζύγιο από την Marvel

The Punisher και Jessica Jones ακολουθούν την τύχη των Daredevil, Iron Fist και Luke Cage.

Τι θα δούμε στο Netflix τον Μάρτιο

Οι πρωτότυπες σειρές, οι ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και όλα τα νέα shows της αμερικάνικης πλατφόρμας.