Οι Simpsons είχαν ήδη προβλέψει τη μεταστροφή της Khaleesi στο τελευταίο GoT

Ότι έχουν κάνει και με όλα τα σημαντικά γεγονότα των τελευταίων 30 ετών.

H θεωρία που θέλει τον Jon Snow να είναι Targaryen υπάρχει σε ένα πολύ παλιό διαδικτυακό forum ήδη από τη δεκαετία του '90. Οι φανατικοί οπαδοί του Game of Thrones, εκείνοι που αγάπησαν την ιστορία πριν αυτή γίνει τηλεοπτική σειρά, έχουν ενώσει τις κουκκίδες που άφηνε ο George R.R. Martin εδώ και πολύ καιρό. Έτσι, όπως προέβλεψαν την πραγματική καταγωγή του μπάσταρδου Stark, αντίστοιχα έπεσαν μέσα και σε κάθε άλλο σημαντικό plot twist της σειράς.

Όποιος, λοιπόν, ασχολήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με τις εκατοντάδες θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούσαν στο ίντερνετ σχετικά με το S08E05 του Game of Thrones είναι σχεδόν σίγουρο πως είχε καταλάβει την επικείμενη μεταστροφή της Daenerys: από δίκαιη βασίλισσα μεταμορφώθηκε σε Mad Queen καίγοντας ολοσχερώς το King's Landing. Αυτό, όμως, όπως και κάθε άλλο σημαντικό γεγονός τα τελευταία 30 χρόνια, το είχαν προβλέψει οι Simpsons ήδη από το 2017.

Στο επεισόδιο με τίτλο Serfsons -όπου παρωδείται το GoT- η οικογένεια του Homer παρακολουθεί, σκαρφαλωμένη σε έναν κοντινό λόφο, έναν δράκο να βάζει φωτιά στην πόλη τους. Πώς, όμως, καταφέρνουν οι Simpsons να πέφτουν σχεδόν πάντα μέσα στις προβλέψεις τους;

Οι Simpsons είχαν ήδη προβλέψει τη μεταστροφή της Khaleesi στο τελευταίο GoT
O Al Jean (αριστερά), παραγωγός των Simpsons, μίλησε το 2016 στο αμερικανικό Esquire σχετικά με τις μαντικές ικανότητες της animated σειράς.

Το αμερικανικό Εsquire είχε μιλήσει σχετικά με το φαινόμενο αυτό το 2016 με τον Al Jean, υπεύθυνο της animated σειράς τα τελευταία χρόνια, όταν και οι Simpsons είχαν γίνει πρώτη είδηση για τις μαντικές τους ικανότητες αναφορικά με τις τελευταίες αμερικανικές εκλογές. "Ξέρετε δεν πιστεύω πολύ στις συμπτώσεις, συνήθως υπάρχει μία λογική εξήγηση: όταν, πολλά χρόνια πριν, παρουσιάσαμε τον Donald Trump ως υποψήφιο Πρόεδρο των Η.Π.Α δεν ήταν κάτι που βγάλαμε από το μυαλό μιας και υπήρχαν βάσιμες φήμες για κάτι τέτοιο" είχε δηλώσει τότε ο Αμερικανός παραγωγός.

Αφού, λοιπόν, οι Simpsons ξέρουν ακριβώς τι συμβαίνει τόσο στη Γη όσο και στον κόσμο του Westeros, μήπως ήρθε η ώρα ο Jon Snow να αφήσει κάτω το σπαθί του για να γίνει αγρότης;

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.