Το HBO ετοίμασε ντοκιμαντέρ για την τελευταία σεζόν του GoT

Θα προβληθεί ακριβώς μία εβδομάδα μετά το τέλος της επικής σειράς.

Η αγωνία για το τέλος του Game of Thrones έχει μετατραπεί σε αγωνία για το μέλλον της τηλεόρασης. Τι θα κάνουμε όταν τελειώσει η πιο επιτυχημένη σειρά όλων των εποχών; Ευτυχώς, οι παραγωγοί του HBO σκέφτηκαν να παρατείνουν τη σχέση μας με το Westeros για τουλάχιστον μία εβδομάδα ακόμη: ακριβώς εφτά μέρες μετά το τέλος του GoT, στις 26 Μαΐου, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ που ετοίμασε το δίκτυο για την τελευταία σεζόν της μεσαιωνικής saga που κράτησε καθηλωμένους εκατομμύρια τηλεθεατές με όπλο τους δράκους, τους White Walkers και τις πολιτικές ίντριγκες.  

Τι ακριβώς θα πρέπει να περιμένουμε; Τους τελευταίους μήνες έχουν κυκλοφορήσει αρκετά δημοσιεύματα που θέλουν τους πρωταγωνιστές να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα συναισθήματά τους καθώς γύριζαν τις τελευταίες τους σκηνές στο Game of Thrones. "Είναι περίεργο. Είμαστε όλοι εδώ στο τραπέζι που διαβάζουμε τους ρόλους μας για τελευταία φορά. Κοιτάς γύρω σου κι είναι σα να βλέπεις την οικογένειά σου" ακούγεται να λέει ο D.B. Weiss, ένας εκ των δύο δημιουργών της σειράς, στην εναρκτήρια σκηνή του trailer, την ίδια στιγμή που ο Kit Harington δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Αποκλειστικό φωτογραφικό και βιντεοσκοπημένο υλικό, μία εξονυχιστική ματιά στα γυρίσματα και τις ζωές των ηθοποιών πίσω από την κάμερα, πλάνα γεμάτα με τις επίπονες προσπάθειες των ανθρώπων που δουλεύουν στο μακιγιάζ, αποκαλύψεις για τις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών λίγο πριν το τέλος του GoT αποτελούν μόνο μερικά υλικά από το χορταστικό πιάτο που έχει ετοιμάσει το HBO ως αποχαιρετιστήριο δώρο στους θεατές που εκτόξευσαν τη σειρά στην στρατόσφαιρα της δημοτικότητας.

Γιατί μπορεί, μέχρι στιγμής, η τελευταία σεζόν του Game of Thrones για τους περισσότερους από εμάς να μην ήταν αυτό που θέλαμε και περιμέναμε, αυτό όμως δε σημαίνει ότι το κοινό δεν διψά για λίγο ακόμα Westeros.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.

Ήξερες πως ο Freddie στο Ripley είναι το non-binary παιδί του Sting;

Tο Eliot Sumner είναι o σικάτος φίλος του Dickie και ένας πολύ καλός λόγος επίσης να δεις τη σειρά στο Netflix.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Το 'Landmarks II - Το Σινεμά στο Κέντρο' συνεχίζεται στα ιστορικά σινεμά της Αθήνας

4 ιστορικά σινεμά στο κέντρο της Αθήνας, 4 θεματικές προβολές, 13 ταινίες για την Αθήνα.

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.