Ο Tom Hardy ξανά μαζί με τον δημιουργό του Peaky Blinders

Δεν υπάρχει καταλληλότερη επιλογή για το νέο πολεμικό δράμα του Steven Knight.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 30 Μαΐου 2019

Υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες η νέα προσπάθεια του δημιουργού των Peaky Blinders, Steven Knight, για ένα τηλεοπτικό δράμα που αφηγείται τη δράση της SAS (σ.σ: Ειδικές Δυνάμεις του βρετανικού στρατού) κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου να έχει για πρωταγωνιστή τον Tom Hardy, σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες πληροφορίες. Με άλλα λόγια ο πιο φορμαρισμένος ηθοποιός του πλανήτη φαίνεται να επιστρέφει σε πολύ γνώριμα εδάφη: στα πεδία μάχης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ακριβώς όπως έκανε και στη Δουνκέρκη του Christopher Nolan.

Βασισμένη στο best seller με τίτλο SAS: Rogue Heros του Ben Macintyre, η σειρά όπως σημειώνει ο Knight θα αφηγείται την "κρυφή ιστορία μερικών πολύ σπουδαίων μαχητών". Σύμφωνα με το I News, ο Hardy είναι βασικός υποψήφιος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Βορειοϊρλανδού Blair "Paddy” Mayne που υπήρξε ένας από τους ιδρυτές του στρατιωτικού σώματος. 

Όπως είναι γνωστό, η σχέση των δύο είναι ιδιαίτερα στενή, αφού έχουν συνεργαστεί τόσο στο Peaky Blinders όσο και στο Taboo, το δημιούργημα του Hardy που αναμένεται να επιστρέψει μέσα στην χρονιά στις οθόνες μας κι ο Steven Knight έβαλε το χεράκι του να γίνει πραγματικότητα από τη θέση του σεναριογράφου.

"Θα ρίξουμε φως σε μερικά αξιομνημόνευτα γεγονότα, βασίζοντας ό,τι κάνουμε στις αφηγήσεις των ανθρώπων που ήταν εκεί και καθόρισαν την πορεία του τους" δήλωσε χαρακτηριστικά στους Times ο Knight. To βιβλίο του Macintyre, το οποίο εκδόθηκε το 2016 και μεταφέρθηκε λίγο καιρό μετά στη μικρή οθόνη ως ντοκιμαντέρ από το BBC2, αποτελεί προϊόν εξονυχιστικής μελέτης των εμπιστευτικών εγγράφων της SAS.

Ο Tom Hardy ξανά μαζί με τον δημιουργό του Peaky Blinders

Όσο για το τι τελικά θα αφηγείται η σειρά; Την επική ιστορία για το πώς και το γιατί δημιουργήθηκε η θρυλική για τα κατορθώματά της, SAS (Special Air Service) κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Από: Esquire UK

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταινίες

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Chernobyl, η καλύτερη σειρά της χρονιάς

Το ΗΒΟ επιστρέφει με μία ιστορική mini σειρά που σπάει κάθε βαθμολογικό κοντέρ χάρις στον ραδιενεργό της ρεαλισμό.

Πρώτο trailer για το ντοκιμαντέρ του Martin Scorsese με θέμα τον Bod Dylan

H πιο θρυλική περιοδεία της αμερικανικής μουσικής μέσα από το βλέμμα του σπουδαίου σκηνοθέτη.