Όλες οι λεπτομέρειες για τη σειρά τρόμου του Steven Spielberg

Θα μπορείς να την streamάρεις μόνο από το κινητό σου και μόνο όταν δύσει ο ήλιος.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 11 Ιουνίου 2019

Η τελευταία του ταινία ήταν το Ready Player One (2018), με τα κινηματογραφικά πλάνα του να περιλαμβάνουν το remake του West Side Story του 1961, που αναμένεται να βγει στις αίθουσες μες στο 2020 με τους Ansel Elgort και Rachel Zegler να πρωταγωνιστούν. Την ίδια χρονιά, ο Steven Spielberg ετοιμάζει να κυκλοφορήσει και μία τηλεοπτική σειρά. Για την ακρίβεια, μία σειρά τρόμου που θα μπορεί να streamάρει κάποιος μόνο από το smartphone του και μόνο όταν δύσει ο ήλιος. Τίτλος της, Spielberg's After Dark.

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ βρίσκεται ήδη στα σκαριά και θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2020 μέσα από τη νέα πλατφόρμα Quibi του επιχειρηματία, παραγωγού και καλού φίλου του σκηνοθέτη, Jeffrey Katzenberg, που στοχεύει να γίνει το Netflix των έξυπνων κινητών τηλεφώνων -εξ' ου και το γεγονός ότι οι ταινίες και οι σειρές που θα προσφέρει θα είναι χωρισμένες σε κεφάλαια των 7 με 10 λεπτών.

Όσον αφορά τώρα στο ότι ο χρήστης θα μπορεί να παρακολουθεί τη σειρά μόνο βράδυ, ο Katzenberg εξηγεί: "Το Quibi θα διαθέτει τη σειρά, αλλά θα την κρατά κλειδωμένη μέχρι να λάβει την πληροφορία από το κινητό του χρήστη ότι έχει δύσει ο ήλιος στη χώρα του". Για να καταλήξει: "Ο Spielberg είχε την ιδέα. Μέχρι στιγμής έχει γράψει πέντε με έξι επεισόδια από τα δέκα με δώδεκα συνολικά".

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Tv

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Οι σειρές του καλοκαιριού

Υπάρχει τηλεοπτική ζωή μετά το Game of Thrones και είναι γεμάτη ψέματα, αληθινά εγκλήματα και demogorgons.