Μόλις ολοκληρώθηκε ο πιλότος για το πρώτο spin-off του GoT

Ιδανική ευκαιρία για μικρή επανάληψη σε όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

"Αν πιστεύεις ότι θα έχει αίσιο τέλος, τότε δεν έχεις δώσει την απαραίτητη προσοχή" λέει ο Ramsey Bolton στην τρίτη σεζόν του Game of Thrones. Η πιο επιτυχημένη σειρά όλων των εποχών έριξε την αυλαία της τον περασμένο Μάιο λαμβάνοντας ανάμεικτες (προς το πολύ κακές) αντιδράσεις από κοινό και κριτικούς. Το HBO ήρθε αντιμέτωπο με τρομερά αρνητικά σχόλια, χλευασμό αλλά ακόμα και με διαδικτυακές καμπάνιες που απαιτούσαν να γυριστεί ξανά ο τελευταίος κύκλος. Ίσως είναι άδικο όλο αυτό απέναντι στις πολλές συγκινήσεις που χάρισε το GoΤ μέσα από τα χρόνια, από την άλλη κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο Ramsay δεν μας είχε προειδοποιήσει.

Μπορεί το GoT να ολοκληρώθηκε, αυτό όμως δε σημαίνει ότι ήταν κι η τελευταία λέξη του George R. R. Martin στην παγκόσμια τηλεόραση. Γνωρίζαμε αρκετά πριν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς ότι ετοιμάζονται spin-offs. Η είδηση, λοιπόν, ότι ο πιλότος για το πρώτο prequel του Game of Thrones είναι έτοιμος, μας δίνει την ευκαιρία για μία μικρή επανάληψη.

Μόλις ολοκληρώθηκε ο πιλότος για το πρώτο spin-off του GoT

Η σύνοψη του HBO κάνει λόγο για ένα ταξίδι στον χρόνο και το παρελθόν του Westeros, στην εποχή των ηρώων όταν ο κόσμος βρίσκεται στην πιο κρίσιμη στιγμή του. Ο ίδιος ο συγγραφέας βρίσκεται σε ρόλο executive producer ενώ τη θέση του σεναριογράφου αναλαμβάνει η Jane Goldman (X-Men: Days of Future Past, Kingsman: The Secret Service). Μάλιστα το prequel υπόσχεται να αποκαλύψει "τρομακτικά μυστικά της ιστορίας του Westeros" καθώς και την "αληθινή καταγωγή των White Walkers". Έτσι οι φήμες που ήθελαν το budget να εκτινάσσεται στα ύψη επιβεβαιώνονται αφού ο μυθολογικός χαρακτήρας του σεναρίου έχει ανάγκη από πανάκριβα εφέ.

Όσον αφορά τώρα τους συντελεστές ο Martin έχει ξεκαθαρίσει με δηλώσεις ότι δεν πρόκειται να εμφανιστεί κανένας χαρακτήρας αλλά και κανένας ηθοποιός από το Game of Thrones. Ποιοι λοιπόν θα βρεθούν στους πρωταγωνιστούς ρόλους; Πρώτα και πάνω από όλους η σπουδαία Naomi Watts και δίπλα της, έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, οι John Simm (Strangers), Georgie Henley (The Chronicles of Narnia trilogy) και Marquis Rodriquez (When They See Us). Ο τίτλος ακόμη παραμένει μυστήριο, αφού παρ' όλη την επιθυμία του συγγραφέα να ονομαστεί The Long Night το πρώτο spin-off, αυτό είναι σχεδόν απίθανο μιας και η συγκεκριμένη ονομασία χρησιμοποιήθηκε ήδη για το τρίτο επεισόδιο του όγδοου κύκλου.

Naomi Watts Game of Thrones

Εκείνο που φαίνεται σίγουρο είναι ότι η Watts θα ενσαρκώσει κάποιον πολύ ισχυρό γυναικείο χαρακτήρα αφού μία backstage φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τα γυρίσματα στο Belfast την δείχνει να είναι ντυμένη με βασιλικά ενδύματα. Τέλος, τα Παιδιά του Δάσους (Chlidren of the Night) είναι αντίστοιχα σίγουρα πως θα διαδραματίσουν πολύ σημαντικό ρόλο, αφού όπως μας είχε δώσει να καταλάβουμε και το GoT, όπου υπάρχουν White Walkers υπάρχουν κι αυτά. Κάπως, δηλαδή, σαν το Γιν-Γιανγκ του Westeros.

Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά φέρει την υπογραφή των δημιουργών του Westworld.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης