Πρώτο trailer για την 5η σεζόν του Peaky Blinders

Μόλις έφτασαν τα πιο ευχάριστα τηλεοπτικά νέα της εβδομάδας.

Γράφει: Γιώργος Ρομπόλας 30 Ιουλίου 2019

Το περιμέναμε καιρό, είχε καθυστερήσει, κάποιες λίγες γκρίνιες είχαν ξεκινήσει στο διαδίκτυο για τον τρόπο που διαχειρίζεται το χρονοδιάγραμμα το BBC One, μετά όμως από μεγάλη αναμονή -και υπομονή- το πρώτο trailer για την πέμπτη σεζόν του Peaky Blinders είναι γεγονός. Η εγκληματική οικογένεια από το Μπέρμιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας θα συνεχίσει τις περιπέτειές της επί αγγλικού εδάφους με μία μεγάλη διαφορά αυτήν την φορά: Στο παιχνίδι μπαίνει και η πολιτική.

Όλα όσα γνωρίζουμε για την ατμοσφαιρική σειρά είναι καταγεγραμμένα εδώ κι αρκετό καιρό στις ηλεκτρονικές σελίδες του Esquire. Τώρα, όμως, υπάρχουν 60 δευτερόλεπτα που αξίζουν όσο 1000 λέξεις.

Στο trailer πέρα από τους γνωστούς άγνωστους δεσπόζει και το αγγλικό κοινοβούλιο ως υπενθύμιση ότι η συμμορία των Peaky Blinders με αρχηγό τον Tommy Shelby έχει ανέβει άλλο ένα σκαλοπάτι της εξουσίας. Από εδώ κι εμπρός τα πράγματα σοβαρεύουν, αφού όπως είναι γνωστό δεν υπάρχουν πιο επικίνδυνοι και κακόφημοι δρόμοι από τους διαδρόμους της πολιτικής.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μουσική

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Το HBO ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τον Ralph Lauren

Το Very Ralph θα αφηγείται τόσο την ιστορία του άντρα πίσω από τον σχεδιαστή, όσο και του οίκου μόδας.

Η αληθινή ιστορία της se05 του Peaky Blinders

Βαθιά οικονομική κρίση, φασιστικές ομάδες και αντιφασίστες διαδηλωτές.