11 νέες σειρές για το φθινόπωρο

Τι μας επιφυλάσσουν οι τηλεοπτικές πλατφόρμες streaming για το τέλος του 2019.

Esquire Team
Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 10 Σεπτεμβρίου 2019

Βιογραφίες, sci-fi, κωμικά μπερδέματα, love stories με ή χωρίς happy end, σκοτεινά παραμύθια, δυνατές δραματικές ιστορίες. Η τηλεοπτική σεζόν πλησιάζει στο τέλος της και για τους τελευταίους μήνες του τρέχοντος έτους, οι πλατφόρμες streaming μας επιφυλάσσουν πολυαναμενόμενα σόου με χολιγουντιανούς πρωταγωνιστές. 

The Righteous Gemstones

Το καστ: Danny McBride, John Goodman, Adam Devine, Edi Patterson.

Η υπόθεση: Η κωμική του McBride περιστρέφεται γύρω από την Gemstones, την πιο γνωστή οικογένεια τηλεευαγγελιστών των ΗΠΑ, με μακροχρόνια πορεία εμφανίσεων στην τηλεόραση, αλλά και εμπλοκή των μελών της σε κερδοσκοπικές ενέργειες και σε σκάνδαλα που απέχουν κατά πολύ από κάθε έννοια φιλανθρωπίας στο όνομα του Κυρίου.

Η πρεμιέρα: Προβάλλεται ήδη στο HBO.

Carnival Row

Το καστ: Orlando Bloom, Cara Delevingne.

Η υπόθεση: Στο βικτωριανό ρομάντζο του σκηνοθέτη Jon Amiel, ένας ντετέκτιβ, ο Rycroft Philostrate και μία νεράιδα πρόσφυγας, η Vignette Stonemoss (Cara Delevingne) αναζωπυρώνουν μία επικίνδυνη σχέση μέσα σε ένα φανταστικό κόσμο γεμάτο από μυθικά πλάσματα πρόσφυγες, στων οποίων τις πλούσιες πατρίδες εισέβαλαν οι αυτοκρατορίες των ανθρώπων. 

Η πρεμιέρα: Προβάλλεται ήδη στο Amazon Prime.

The I-Land

Το καστ: Kate Bosworth, Sibylla Deen, Kota Eberhardt, Gilles Geary.

Η υπόθεση: Πώς θα σου φαινόταν να ξύπναγες ξαφνικά σε ένα άγνωστο νησί και δεν είχες ιδέα ποιος είσαι; Αυτό συμβαίνει στους 10 ήρωες αυτής της σειράς επιστημονικής φαντασίας.

Η πρεμιέρα: 12 Σεπτεμβρίου, Netflix.

Unbelievable

Το καστ: Toni Collette, Merritt Wever.

Η υπόθεση: Αντλώντας στοιχεία από πραγματικά γεγονότα, η μίνι αυτή σειρά μιλά για μια έφηβη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού και στη συνέχεια ανακάλεσε την κατάθεσή της.

Η πρεμιέρα: 13 Σεπτεμβρίου, Netflix.

Modern Love

Το καστ: Anne Hathaway, Tina Fey, Dev Patel, Andy García.

Η υπόθεση: Σπονδυλωτές ιστορίες ζευγαριών, που βασίζονται στην ομότιτλη διάσημη στήλη των New York Times, στην οποία αναγνώστες μοιράζονται τις εμπειρίες της προσωπικής τους ζωής.

Η πρεμιέρα: 18 Οκτωβρίου, Amazon Prime.

Watchmen

Το καστ: Regina King, Jeremy Irons.

Η υπόθεση: Στα 80s, κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου μεταξύ των ΗΠΑ και της Σοβιετικής Ένωσης, οι Αμερικανοί σούπερ ήρωες εργάζονται για την κυβέρνηση. Μία ομάδα αυτών -συμπεριλαμβανομένων των Doctor Manhattan, Nite Owl, Silk Spectre και Rorschach- ξεκινά να ερευνά τη μυστηριώδη δολοφονία ενός άλλου ήρωα για να έρθει αντιμέτωπη με μια συνωμοσία που θα μπορούσε να αλλάξει την πορεία της ιστορίας του κόσμου. Η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική σειρά του Damon Lindelof δεν θα αποτελεί πιστή μεταφορά του διάσημου κόμικ της DC, καθώς θα εκτυλίσσεται στο σήμερα.

Η πρεμιέρα: Οκτώβριος, HBO.

The Morning Show

Το καστ: Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell

Η υπόθεση: Η δραμεντί σε παραγωγή των Aniston, Witherspoon, Jay Carson και Michael Ellenberg εξιστορεί όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια μιας πρωινής ενημερωτικής εκπομπής.

Η πρεμιέρα: Νοέμβριος, Apple TV+.

The Witcher

Το καστ: Henry Cavill.

Η υπόθεση: Η Lauren Schmidt μεταφέρει στην οθόνη τα βιβλία -όχι τα video games- του Πολωνού μετρ της sci-fi λογοτεχνίας Andrzej Sapkowski με τον αγνώριστο Cavill στον ρόλο του Geralt, ενός κυνηγού τεράτων που ταξιδεύει σε ένα εναλλακτικό σύμπαν για να σκοτώσει διαβολικά τέρατα.

Η πρεμιέρα: Φθινόπωρο, Netflix.

His Dark Materials

Το καστ: James McAvoy, Ruth Wilson, Lin-Maunel Miranda.

Η υπόθεση: Βασισμένη στην ομώνυμη τριλογία φαντασίας του Philip Pullman, "Η τριλογία του κόσμου" -το πρώτο βιβλίο "Το αστέρι του βορρά" κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός-, η σειρά ακολουθεί την Lyra, μια νεαρή γυναίκα, που ταξιδεύει ανάμεσα σε διαφορετικούς κόσμους για να βρει τον απαχθέντα φίλο της. 

Η πρεμιέρα: Φθινόπωρο, HBO.

Catherine the Great

Το καστ: Helen Mirren.

Η υπόθεση: Η βραβευμένη με Όσκαρ Βρετανή ηθοποιός για τον ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ υποδύεται αυτή τη φορά την Μεγάλη Αικατερίνη της Ρωσίας σε μία μίνι σειρά που ξετυλίγει τη ζωή της διαβόητης αυτοκράτειρας του 18ου αιώνα στα τελευταία χρόνια της ηγεμονίας της και τη σχέση της με τον πολιτικό Grigory Potemkin.

Η πρεμιέρα: Φθινόπωρο, HBO.

The Mandalorian

Το καστ: Pedro Pascal, Taika Waititi.

Η υπόθεση: Η prequel σειρά Star Wars, σε σκηνοθεσία Jon Favreau,  έρχεται να καλύψει αφηγηματικά κενά ανάμεσα στην κλασική και τη νέα τριλογία του "Πολέμου των Άστρων", καθώς τοποθετείται πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του φιλμ "Η Επιστροφή των Τζεντάι" και πριν από εκείνα του "Η Δύναμη Ξυπνά".

Η πρεμιέρα: 12 Νοεμβρίου, Disney +.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος