Ίσως δούμε σε μίνι σειρά στο Netflix την τελευταία ταινία του Tarantino

Ο Brad Pitt θεωρεί ότι είναι μία "προκλητική ιδέα", που αξίζει να γίνει πράξη.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 09 Σεπτεμβρίου 2019

Πολύ πριν την πρεμιέρα του στις αίθουσες, ήδη συζητιόταν η μεταφορά του Once Upon a Time in Hollywood (Κάποτε στο... Χόλιγουντ) του Quentin Tarantino στη μικρή οθόνη. Για την ακρίβεια, η δημιουργία μίας μίνι τηλεοπτικής σειράς σε παραγωγή του Netflix, το περιεχόμενο της οποίας θα περιλαμβάνει αποκλειστικά κομμένο υλικό, σκηνές που δεν είδαμε στην 9η ταινία του σκηνοθέτη.

Τώρα, κι ενώ κοινό και κριτικοί αποθεώνουν το φιλμ, έρχεται ο Brad Pitt να αναζωπυρώσει τις φήμες, αναφέροντας χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στους New York Times: "Πράγματι, ο Quentin βρίσκεται σε συζητήσεις... Είναι μία προκλητική ιδέα".

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη κόπια του Once Upon a Time in Hollywood είχε διάρκεια 4 ωρών και 20 λεπτών για να καταλήξει στην τελική της μορφή στις 2 ώρες και 40 λεπτά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Tarantino σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια 4ωρη εκδοχή, με κομμένες σκηνές με τους Margot Robbie ως Sharon Tate, James Marsden ως Burt Reynolds, Tim Roth ως τον Βρετανό μπάτλερ του δολοφονηθέντα hairstylist Jay Sebring (Emile Hirsch) και Bruce Lee (Mike Moh).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".