Τι θα δούμε τον Νοέμβριο στο Netflix

Οι πρωτότυπες σειρές, οι ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και όλα τα νέα shows της αμερικάνικης πλατφόρμας.

Το Netflix ανακοίνωσε όλα όσα θα δούμε τον Νοέμβριο, από τις νέες πρωτότυπες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές του, τα ντοκιμαντέρ, καθώς και τις ταινίες και τις σεζόν σειρών, που προστίθενται στις λίστες του. Ξεχωρίζουν οι πρεμιέρες των ταινιών The Irishman του Martin Scorsese και The King με τον Timothée Chalamet, αλλά και η πρεμιέρα της 3ης σεζόν του τηλεοπτικού The Crown, όπως επίσης και οι παραγωγές που μας βάζουν νωρίς σε εορταστικό κλίμα.

Οι νέες, πρωτότυπες σειρές/σεζόν

American Son

Ένα χωρισμένο ζευγάρι αναζητά απαντήσεις για την εξαφάνιση του γιου τους. Η Κέρι Ουάσινγκτον πρωταγωνιστεί σε μια σειρά που βασίζεται σε θεατρικό του Μπρόντγουεϊ.

Πρεμιέρα: 01/11

The Crown: Season 3

Μετά τον θάνατο του άντρα της, η Νικόλ μεγαλώνει μόνη τον γιο της. Όταν ανακαλύπτει ότι εκείνος έχει ιδιαίτερες δυνάμεις, πρέπει να κάνει τα πάντα για να τον προφυλάξει.

Πρεμιέρα: 17/11

The End of the F***ing World: Season 2

Δύο χρόνια μετά το τρομακτικό ταξίδι του Τζέιμς και της Αλίσα, μια γυναίκα που έχει εμμονή με τον άντρα που σκότωσαν βγαίνει από τη φυλακή και ζητά εκδίκηση.

Πρεμιέρα: 05/11

Dolly Parton's Heartstrings

Τι θα δούμε τον Νοέμβριο στο Netflix

Η θρυλική Ντόλι Πάρτιν μάς χαρίζει μια σειρά, κάθε επεισόδιο της οποίας βασίζεται στην ιστορία ενός τραγουδιού της. Μια σειρά που και την βλέπεις, αλλά και την τραγουδάς.

Πρεμιέρα: 22/11

I'm with the Band: Nasty Cherry

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι κρύβεται πίσω από τη δημιουργία του απόλυτου γυναικείου ποπ συγκροτήματος. Ένα ντοκιμαντέρ που σας δίνει την απάντηση, μαζί με ελεύθερη πρόσβαση στο παρασκήνιο.

Πρεμιέρα: 15/11

Narcoworld: Dope Stories

Τα πάντα για τα ναρκωτικά μέσα από τα μάτια των αστυνομικών, των διακινητών, των ντίλερ, των χρηστών μέχρι και του ιατρικού προσωπικού.

Πρεμιέρα: 22/11

Nailed It! Holiday!: Season 2

ΝΕΤΦΛΙΞ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Γιορτές χωρίς αποτυχημένα γλυκά, άφαντα υλικά και αδιανόητες δοκιμασίες δεν γίνονται! Μια μαγειρική σειρά τα πιάτα της οποίας δεν αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Πρεμιέρα: 22/11

The Great British Baking Show: Holidays: Season 2

ΝΕΤΦΛΙΞ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Λαμπερά μάτια. Άσπρη γενειάδα. Ποιος Αϊ-Βασίλης; Ο Πολ Χόλιγουντ και η Πρου Λιθ επιστρέφουν και κρίνουν χριστουγεννιάτικα γλυκά παλιών αγαπημένων παικτών.

Πρεμιέρα: 08/11

Merry Happy Whatever

Όταν πήρε την απόφαση να περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένεια της κοπέλας του, δεν περίμενε ότι τα πράγματα θα ήταν τόσο δύσκολα. Μια κωμωδία για τα Χριστούγεννα.

Πρεμιέρα: 28/11

The Toys That Made Us: Season 3

ΝΕΤΦΛΙΞ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Αν θυμάστε νοσταλγικά την εποχή που ήσασταν παιδί, ρίξτε μια ματιά στην τρίτη σεζόν της σειράς που είναι αφιερωμένη στα παιχνίδια άλλων εποχών και τους δημιουργούς τους.

Πρεμιέρα: 15/11

Green Eggs and Ham

ΝΕΤΦΛΙΞ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Δύο τύποι δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους, εκτός από μια αποστολή: να σώσουν ένα ζώο υπό εξαφάνιση. Στον δρόμο θα ανακαλύψουν τη φιλία αλλά και πολλά νόστιμα πιάτα.

Πρεμιέρα: 08/11

Atypical: Season 3

Καθώς ο Σαμ ξεκινά το πρώτο του έτος στο πανεπιστήμιο, αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις, από το να κάνει φίλους μέχρι να διαχειριστεί το πρόγραμμά του.

Πρεμιέρα: 01/11

Final Space: Season 2

Ο Γκάρι και το θαρραλέο του πλήρωμά του οργώνουν τον γαλαξία για την Κουίν, ενώ αντιμετωπίζουν άβολες οικογενειακές συγκεντρώσεις και φονικούς διαστημικούς αγώνες.

Πρεμιέρα: 24/11

Οι νέες, πρωτότυπες ταινίες

The Irishman

Το αριστούργημα του Μάρτιν Σκορσέζε για τη μεταπολεμική Αμερική και το οργανωμένο έγκλημα. Με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι.

Πρεμιέρα: 27/11

The King

Στην Αγγλία του 15ου αι., ο Πρίγκιπας Χαλ μεταμορφώνεται από ξεροκέφαλος τεμπέλης σε ισχυρό βασιλιά, αφού κληρονομεί τον θρόνο και τις διαμάχες που τον συνοδεύουν.

Πρεμιέρα: 01/11

The Knight Before Christmas

Ένας ιππότης μεταφέρεται μαγικά από τον Μεσαίωνα στο σήμερα και ερωτεύεται μια δασκάλα. Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία, γεμάτη συναίσθημα.

Πρεμιέρα: 01/11

Holiday Rush

ΝΕΤΦΛΙΞ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Όταν ένας ραδιοφωνικός παραγωγός χάνει τη δουλειά του λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, θα πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω για να ευχαριστήσει τα τέσσερα παιδιά του. Ή όχι;

Πρεμιέρα: 28/11

Holiday in the Wild

Όταν ο άντρας της την παρατά, εκείνη αποφασίζει να πάει μόνη της την προγραμματισμένη εκδρομή για σαφάρι στην Αφρική, όπου θα ανακαλύψει νέο σκοπό για τη ζωή της.

Πρεμιέρα: 01/11

Let it Snow

Μια χιονοθύελλα χτυπά μια μικρή πόλη σε μια κρύα Παραμονή Χριστουγέννων, επηρεάζοντας φιλίες, ερωτικές ζωές και το μέλλον διάφορων τελειόφοιτων λυκείου.

Πρεμιέρα: 08/11

Τα νέα πρωτότυπα ντοκιμαντέρ

Maradona in Mexico

ΝΕΤΦΛΙΞ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ο διάσημος βιρτουόζος της στρογγυλής θεάς Ντιέγκο Μαραντόνα αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία μιας ομάδας του Μεξικού με σκοπό να την οδηγήσει στην Α' Εθνική.

Πρεμιέρα: 13/11

Fire in Paradise

Οι επιζώντες της Πυρκαγιάς Καμπ του 2018 στην πόλη Παραντάις περιγράφουν τις στιγμές που έζησαν σε μια από τις πιο φονικές φωτιές στην ιστορία της Καλιφόρνιας.

Πρεμιέρα: 01/11

Bikram: Yogi, Guru, Predator

ΝΕΤΦΛΙΞ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ο ιδρυτής της hot yoga έφτιαξε μια ολόκληρη αυτοκρατορία βασισμένη στη φιλοσοφία του αλλά βρίσκεται σήμερα αντιμέτωπος με μια σειρά κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση.

Πρεμιέρα: 20/11

Broken

Όλη η αλήθεια για τις απάτες, τη διαφθορά και τους κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια που κρύβουν τα καταναλωτικά προϊόντα, μέσα από μια ερευνητική σειρά ντοκιμαντέρ.

Πρεμιέρα: 27/11

Οι ταινίες και τις σειρές που δεν είναι Netflix

VIKINGS - ΣΕΖΟΝ 5: VOL2

Πρεμιέρα: 29/11

THE LAST KINGDOM - ΣΕΖΟΝ 3

Πρεμιέρα: 29/11

ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΕ Τ' ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ

Πρεμιέρα: 04/11

Η ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΩΡΑ

Πρεμιέρα: 18/11

Η ΠΛΕΚΤΑΝΗ

Πρεμιέρα: 01/11

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΜΠΑΤΟΝ

Πρεμιέρα: 01/11

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: ARGO

Πρεμιέρα: 01/11

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ

Πρεμιέρα: 01/11

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ 3

Πρεμιέρα: 01/11

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στην ταινία Back to Black

Βρήκαμε τι ισχύει και τι όχι στη νέα ταινία που σκιαγραφεί τη ζωή της τραγουδίστριας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η αληθινή ιστορία πίσω από το Baby Reindeer

Η μίνι σειρά του Netflix ρίχνει φως στο ευαίσθητο θέμα του stalking μέσα από ένα μοναδικό πρίσμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

30 χρόνια από το θρυλικό His 'N' Hers των Pulp

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.