Πρώτο trailer για το The King με τον Timothée Chalamet

Το it boy του Χόλιγουντ ζει το δικό του Game of Thrones στη νέα οσκαρικά φιλόδοξη ταινία του Netflix.

Με την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Βενετίας να πλησιάζει (θα προβληθεί στις 2 Σεπτεμβρίου), το The King, το ένα από τα τέσσερα φιλόδοξα πρότζεκτ του Netflix με οσκαρικές αξιώσεις -Marriage Stories του Noah Baumbach, The Laundromat του Steven Soderbergh, Irishman του Martin Scorsese (όλα θα συμμετέχουν στη Μόστρα, εκτός του Irishman)- μόλις απέκτησε το πρώτο του trailer.

Πρωταγωνιστής του, ο Timothée Chalamet -παίζει αυτή την περίοδο στο Μία Βροχερή Μέρα στην Νέα Υόρκη-σε ένα ρόλο κλασικού ρεπερτορίου, απ' αυτούς που αγαπά η Αμερικάνικη Κινηματογραφική Ακαδημία να βραβεύει. Ο πρωταγωνιστής του "Να με φωνάζεις με το όνομά σου" υποδύεται τον Ερρίκος Ε΄ της Αγγλίας και μεγαλύτερο γιο και διάδοχο του Ερρίκου Δ΄ στο ιδιόμορφο πρότζεκτ του David Michôd, που συνδυάζει πολλαπλές αφηγήσεις από έργα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ. 

Στο πλευρό του οι Robert Pattinson (Λουδοβίκος του Γκυγιέν), Joel Edgerton (Sir John Fastolf) και Lily-Rose Depp (Αικατερίνη των Βαλουά, σύζυγος του Ερρίκου Ε΄). Το σενάριο συνυπογράφει ο Michôd με τον Edgerton.

Το The King θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix την 1η Νοεμβρίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.