Όλα όσα γνωρίζουμε για την 4η σεζόν του The Grand Tour

Αποχαιρέτα τα αυτοκίνητα και ετοιμάσου να υποδεχθείς τα σκάφη.

Το Amazon Prime Video ανακοίνωσε ότι σύντομα θα μπορούμε και πάλι να απολαμβάνουμε τις περιπέτειες του The Grand Tour, της μυθικής σειράς σχετικά με τον κόσμο των 4 τροχών με τους Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May. Όπως συνηθίζεται, ο τέταρτος κύκλος θα έχει αρκετές εκπλήξεις, ξεκινώντας από το γεγονός ότι στο πρώτο trailer αυτής δεν υπάρχουν αυτοκίνητα. Ακολουθούν όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το The Grand Tour: Seamen.

Η πρεμιέρα

Μέσω της υπηρεσίας Prime Video, το The Grand Tour: Seamen θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 13 Δεκεμβρίου σχεδόν σε όλο τον κόσμο.

Τι νέο θα υπάρχει

Ουσιαστικά μιλάμε για ένα εντελώς καινούριο show, όπου οι Clarkson, Hammond και May θα ξεκινήσουν ένα νέο συναρπαστικό ταξίδι μέσω της Καμπότζης και του Βιετνάμ. Η μεγάλη καινοτομία του 4ου κύκλου του show έγκειται στο ότι οι τρεις τους θα αφήσουν προς το παρόν τα αυτοκίνητα στο γκαράζ και θα επιχειρήσουν μία περιήγηση μέσω του νερού. Το φιλόδοξο boat trip τους περιλαμβάνει πέρασμα από τον ποταμό Mekong και πολλά ακόμη εμβληματικά υδάτινα σημεία της νοτιοανατολικής Ασίας. Φυσικά, το διασκεδαστικό στυλ τους θα διατηρηθεί. Μόνο που αυτή τη φορά, τα οχήματα που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι εντυπωσιακά σκάφη και ταχύπλοα. 

Για ποια σκάφη μιλάμε

Θα παρουσιαστούν 3 διαφορετικοί τύποι ταχύπλοων. Αυτό του Clarkson είναι μία ρέπλικα από τα σκάφη περιπολίας ποταμών που είχαν χρησιμοποιηθεί στον πόλεμο του Βιετνάμ. Ναι, πρόκειται για αυτά που έχεις δει σε ταινίες όπως το "Αποκάλυψη Τώρα" και το Platoon. Ο Hammond θα χρησιμοποιήσει ένα μοντέλο που θυμίζει εκείνα που πρωταγωνιστούσαν στους "Σκληρούς του Μαϊάμι" και τέλος, ο May θα χειριστεί ένα κλασικό ξύλινο σκαρί του 1939.

Πού ακριβώς εκτυλίσσεται η δράση

Το water trip των τριών παρουσιαστών θα εξελιχθεί σε μία απόσταση συνολικά 800 χιλιομέτρων από τα επικίνδυνα νερά της λίμνης Tonlé Sap έως το δέλτα του ποταμού Mekong. Σύμφωνα με το Amazon Prime Video, είναι η πιο ριψοκίνδυνη και συναρπαστική αποστολή της σειράς που έχει βιντεοσκοπηθεί μέχρι σήμερα. 

Όλα όσα γνωρίζουμε για την 4η σεζόν του The Grand Tour

Θα υπάρξει άλλη σεζόν;

Από όσα μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει θα γυριστεί τουλάχιστον ένας ακόμη κύκλος, στο ίδιο περιπετειώδες στυλ, πιθανότατα στη Μαδαγασκάρη. Λογικά, τα επεισόδια αυτής θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2020.

Άλλες σειρές

Εκτός από το The Grand Tour, οι Clarkson, Hammond και May έχουν γυρίσει κάποιες ακόμη παραγωγές για το Prime Video: Ο James May το Our Man in Japan, ο Jeremy Clarkson το I Bought The Farm και ο Richard Hammond μία pop science σειρά μαζί με τον Tory Belleci.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.