Στα σκαριά η spin-off σειρά του Once Upon a Time in Hollywood

Ο Quentin Tarantino έχει ήδη γράψει τα πέντε επεισόδια του Bounty Law.

Με δέκα οσκαρικές υποψηφιότητες στο ενεργητικό του για το Once Upon a Time in Hollywood (Κάποτε στο Χόλιγουντ) και εν αναμονή της φετινής, 92ης, τελετής απονομής των χρυσών αγαλματιδίων, ο Quentin Tarantino αποκάλυψε σε συνέντευξη ότι όλα είναι (σχεδόν) έτοιμα για το τηλεοπτικό spin-off της ταινίας. Πρόκειται για τη μίνι σειρά γουέστερν Bounty Law, το φανταστικό τηλεοπτικό σόου στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Rick Dalton, ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Leonardo DiCaprio στο φιλμ.

Όπως ανέφερε στο Deadline, έχει ήδη γράψει το σενάριο για τα πέντε επεισόδια – όλα θα τα σκηνοθετήσει ο ίδιος. "Θέλω να κάνω το Bounty Law, αλλά θα μου πάρει περίπου ενάμισι χρόνο για να το ολοκληρώσω. Αν και πήρατε μία πρώτη γεύση από το Once Upon a Time in Hollywood, ωστόσο αυτό που θα δείτε στην τηλεόραση δεν θα έχει καμία σχέση με το φιλμ. Η ιστορία δεν θα αφορά τον Rick Dalton που υποδύεται τον Jake Cahill, αλλά αποκλειστικά και μόνο τον δεύτερο", δήλωσε και συνέχισε:

Στα σκαριά η spin-off σειρά του Once Upon a Time in Hollywood

"Κατέληξα να βλέπω με τις ώρες ξανά και ξανά το Wanted, Dead or Alive, το The Rifleman και το Tales of Wells Fargo. Τα μισάωρα επεισόδια τους με ενέπνευσαν για το Bounty Law Μου άρεσαν και παλαιότερα αλλά πλέον με ιντριγκάρει η ιδέα να αφηγούμε μια δραματική ιστορία σε μόλις 30 λεπτά το επεισόδιο. Τα βλέπεις και σκέφτεσαι "υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα τελικά που μπορούν να συμβούν σε 22 λεπτά”. Αναρωτήθηκα λοιπόν αν μπορώ να το κάνω και να που τα κατάφερα. Έγραψε πέντε μισάωρα επεισόδια, τα οποία θα σκηνοθετήσω".

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την τηλεοπτική επιστροφή του Tarantino, τέσσερα χρόνια μετά το σενάριο που έγραψε για το From Dusk till Dawn: The Series και δεκαπέντε μετά τη σκηνοθεσία ενός επεισοδίου στο CSI: Crime Scene Investigation.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.