Νέο trailer για τη σειρά Hunters με τον Al Pacino

Το νέο τηλεοπτικό σόου του Amazon Prime ψάχνει το αυγό του φιδιού στην αμερικανική suburbia των 70s.

Τι δουλειά έχουν οι Ναζί στην Αμερική και γιατί το Amazon Prime πλήρωσε έναν σκασμό λεφτά για να διαφημίσει τη νέα του σειρά, Hunters, στο Super Bowl (σ.σ: ο τελικός του αμερικάνικου football είναι ο πιο ακριβός τηλεοπτικός χρόνος στις Η.Π.Α); Το πέπλο μυστηρίου που σκέπαζε την πολυαναμενόμενο tv show σιγά σιγά διαλύεται και οι προσδοκίες εκτινάσσονται στα ύψη, αφού όλα τα βασικά συστατικά για μία μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία βρίσκονται στη θέση τους.

Al Pacino σε πρωταγωνιστικό ρόλο, Jordan Peele να εκτελεί χρέη executive producer κι ένα θέμα ικανό να γαργαλίσει την περιέργεια των θεατών αποτελούν τα μεγάλα όπλα του Hunters. Τι ακριβώς όμως γνωρίζουμε, μέχρι στιγμής,  για τη νέα σειρά που φιλοδοξεί να κατακτήσει το παγκόσμιο κοινό μέσα στους επόμενους μήνες;

Το story

Βρισκόμαστε στη δεκαετία του 1970, την εποχή των λουλουδιών για τις Η.Π.Α, όταν και μία ομάδα vigilantes (σ.σ: τιμωρών) αναλαμβάνει να ξεσκεπάσει τους δεκάδες υψηλόβαθμους Ναζί, οι οποίοι έχουν βρει καταφύγιο επί αμερικανικού εδάφους. Μάλιστα, σαν να μην φτάνει αυτό, όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμοι να οργανώσουν μία συνωμοσία με σκοπό τη δημιουργία του Τέταρτου Ράιχ. Οι αντιφασίστες τιμωροί έχουν μία πολύ σπουδαία αποστολή να φέρουν εις πέρας: Να βγάλουν από τη μέση τους Ναζί, να σταματήσουν το αυγό του φιδιού που εκκολάπτεται και, τελικά, να αποτρέψουν μία νέα γενοκτονία. Σημαντική σημείωση: Στη διαφήμιση του Super Bowl βλέπουμε με ποιον τρόποι οι υψηλόβαθμοι Ναζί κρύβονται, ζώντας ζωές υπεράνω υποψίας, στην suburbia των Ηνωμένων Πολιτειών.

H πραγματική ιστορία

Νέο trailer για τη σειρά Hunters με τον Al Pacino

Μπορεί να σου ακούγεται με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, η πραγματικότητα όμως ξεπερνά ως συνήθως τη φαντασία. Όντως, μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, πολλοί Ναζί με εγκλήματα πολέμου στην πλάτη τους άλλαξαν την ταυτότητά τους και βρήκαν καταφύγιο στις Η.Π.Α. Μάλιστα, υπάρχουν δύο ντοκιμαντέρ στο Netflix (The Devil Next Door, Inside the Mossad) που περιγράφουν ακριβώς το πώς ακριβώς συνέβαινε αυτό. Τέλος, υπάρχει και η μυστική οργάνωση Nakam (σ.σ: Εκδίκηση στα Εβραϊκά) που μετά το τέλος του πολέμου προσπάθησε να τιμωρήσει τους υπαίτιους του Ολοκαυτώματος με όχι ακριβώς ορθόδοξα μέσα.

Οι πρωταγωνιστές

Hunters Αλ Πατσίνο

H μορφή του Al Pacino, στον ρόλο ενός επιζήσαντα των στρατοπέδων συγκέντρωσης που αναλαμβάνει τον ηγετικό ρόλο στην ομάδα των vigilantes, δεσπόζει. Το κάδρο συμπληρώνουν οι Logan Lerman, στον ρόλο του εγγονού και συνεργάτη του, o Dylan Baker στον ρόλο του "κακού" (όπως τον είδαμε στη διαφήμιση του Super Bowl) καθώς και οι Carol Kane, Josh Kate Mulvany, Tiffany Boone, Greg Austin, Louis Ozawa Changchien, Saul Rubinek, Lena Olin, Josh Radnor και Jerrika Hinton.

Οι δημιουργοί

Η εταιρεία παραγωγής του project ονομάζεται Monkeypaw Productions ή για να το θέσουμε πιο απλά, πρόκειται για την η εταιρεία του μετρ του σύγχρονου τρόμου, Jordan Peele. Εκείνος έχει αναλάβει χρέη παραγωγού ενώ δημιουργός της σειράς είναι ο νεαρός David Weill στο επί της ουσίας πρώτο μεγάλο project της καριέρας του. Όσο για τον χαρακτηριστικό κινηματογραφικό άγγιγμα του Peele (Get Out, Us); Το μείγμα ακραίου χιούμορ, splatter βίας και κοινωνικής κριτικής που τον χαρακτηρίζει κάνει αισθητή την παρουσία του ήδη από το trailer του Hunters.

Η ημερομηνία

Η πρεμιέρα έχει οριστεί στις 21 Φεβρουαρίου για το Amazon Prime Video. Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν ο Al Pacino θα καταφέρει, μέσα σε 10 επεισόδια, να κερδίσει το κοινό όσο κυνηγά Ναζί επί αμερικανικού εδάφους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.