Ο Daniel Craig είναι ένας άλλος James Bond στο Saturday Night Live

O ηθοποιός επιφύλαξε μερικές μεγάλες εκπλήξεις για τους fans του 007.

Αν δεν υπήρχε η επιδημία του κοροναϊού, η πρεμιέρα της 25ης ταινίας του James Bond θα ερχόταν με φόρα στις οθόνες των κινηματογράφων όλου του κόσμου. Δυστυχώς, όμως, το No Time to Die ήταν μία από τις παράπλευρες απώλειες του ιού. Οι fans θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 25 Νοεμβρίου του 2020 για να συναντήσουν ξανά τον αγαπημένο τους μυστικό πράκτορα. Ακόμα και ο 007 φάνηκε, τελικά, αδύναμος μπροστά στον κοροναϊό.

Επειδή, όμως, ο James Bond έχει πάντοτε έναν κρυμμένο άσσο στο μανίκι του, ο Daniel Craig βρέθηκε ως καλεσμένος παρουσιαστής στα πλατό του Saturday Night Live – ή αλλιώς του ίσως πιο διάσημου τηλεοπτικού show της αμερικανικής τηλεόρασης. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βρετανός ηθοποιός βρίσκεται προσκεκλημένος στο SNL και μάλιστα φορώντας το κοστούμι του James Bond.

Εκεί, ανακοίνωσε ότι μπορεί η πρεμιέρα της ταινίας να καθυστερήσει για πολλούς μήνες, παρόλα αυτά οι παραγωγοί του έδωσαν το δικαίωμα να προβάλλει ένα μικρό clip από το No Time to Die ως teaser για το τι πρόκειται να συμβεί στη νέα ταινία.

Ίσως κάποιοι λίγοι θεατές να κράτησαν την ανάσα τους, κάποιοι άλλοι να πίστεψαν ότι μπορεί να γίνει ένα μικρό θαύμα, όλοι όμως γνώριζαν βαθιά μέσα τους ότι όλο αυτό δεν θα είναι τίποτα άλλο πέρα από το γνωστό σατυρικό χιούμορ του SNL που καυτηριάζει τους πάντες και τα πάντα αποκαθηλώνοντας παράλληλα τα ιερά και τα όσια της pop κουλτούρας.

Ο Craig ντυμένος Bond μπαίνει σε ένα καζίνο, και εκεί αρχίζει σιγά σιγά να χάνει το γνωστό παγωμένο coolness που τον χαρακτηρίζει, καθώς οι καρικατούρες που εμφανίζονται δίπλα του (ξεχωρίζει η Kate McKinnon στον ρόλο κλασικής Αμερικανίδας γιαγιάς κολλημένης με τον τζόγο) τον κατεβάζουν από το επίπεδο του super star σε αυτό του απλού ανθρώπου. Όταν στο τέλος, ο James Bond ζητά αντί για βότκα-μαρτίνι, μία βότκα με red bull σε ψηλό ποτήρι, τότε όλοι καταλαβαίνουμε ότι το SNL έκανε για άλλη μία φορά πολύ καλά τη δουλειά του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.