Πρώτο trailer για το Space Force του Netflix

Λίγες εβδομάδες έμειναν για την πρεμιέρα της νέας, διαστημικής κωμικής σειρά της πλατφόρμας με τον Steve Carell.

Ο Mark R. Naird είναι ένας παρασημοφορεμένος πιλότος με όνειρο να διοικεί την Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία. Όταν όμως τον καθιστούν υπεύθυνο του νέου τμήματος, ονόματι Space Force, τα βρίσκει σκούρα. Παίρνει την οικογένειά του και μετακομίζει σε μια απομονωμένη περιοχή του Κολοράντο, όπου ο ίδιος και η ομάδα επιστημόνων και "αστροναυτών" έχουν εντολή από τον Λευκό Οίκο να πατήσουν (και πάλι) στο φεγγάρι και να πετύχουν τη διαστημική κυριαρχία.

Αυτή είναι η υπόθεση του Space Force, της διαστημικής κωμικής σειράς του Netflix που θα κάνει πρεμιέρα στις οθόνες μας στα τέλη του μήνα, με τον Steve Carell να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο ηθοποιός συνεργάζεται ξανά στη μικρή οθόνη με τον Greg Daniels, μία 15ετία μετά το The Office των Ricky Gervais και Stephen Merchant, που διασκεύασε ο δεύτερος  για την αμερικάνικη τηλεόραση. Και σε αυτό το καινούργιο εγχείρημά τους οι εργασιακές σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο.

Λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη πρεμιέρα του Space Force -29 Μαΐου-, το επίσημο teaser trailer μόλις κυκλοφόρησε και είναι απολαυστικά Carellικό.  

Το καστ συμπληρώνουν οι Lisa Kudrow, John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome και Ben Schwartz.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.