Πρώτο trailer για το τηλεοπτικό Snowpiercer

Μία από τις καλύτερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας, που φέρει μάλιστα την υπογραφή του Bong Joon Ho των οσκαρικών "Παράσιτων", έγινε σειρά.

Το 2013, πολύ πριν παραδώσει τα εξαιρετικά "Παράσιτα", που σάρωσαν τα φετινά βραβεία Όσκαρ, ο Bong Joon Ho γύρισε μία από τις καλύτερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας των τελευταίων δεκαετιών, το Snowpiercerτην πρώτη του αγγλόφωνη κινηματογραφική δουλειά. Η ιστορία του δυστοπικού θρίλερ (Chris Evans, Ed Harris, John Hurt, Tilda Swinton, Jamie Bell, Alison Pill στο καστ) εκτυλίσσεται στο έτος 2031, όταν μετά από ένα αποτυχημένο πείραμα για να ανακοπεί το φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη, μία νέα εποχή παγετώνων έχει εξοντώσει σχεδόν κάθε ζωντανό οργανισμό πάνω στη Γη. Οι μόνοι επιζήσαντες είναι οι ταξιδιώτες ενός τρένου, που όμως διαχωρίζονται με βάση το κοινωνικό τους status.

Σήμερα, επτά χρόνια μετά, το Snowpiercer μεταφέρεται από τη μεγάλη στη μικρή οθόνη από τον σεναριογράφο και παραγωγό Josh Friedman. Ο Daveed Diggs και η Jennifer Connelly ηγούνται του καστ της πρώτης σεζόν, που περιλαμβάνει τους Mickey Sumner, Annalise Basso, Sasha Frolova, Alison Wright, Benjamin Haigh, Roberto Urbina, Katie McGuinness, Susan Park, Lena Hall, Sheila Vand, Sam Otto, Iddo Goldberg και Jaylin Fletcher. Οι Rowan Blanchard, Steven Ogg και Sean Bean θα εμφανιστούν στον δεύτερο κύκλο. 

Το πρώτο trailer μόλις κυκλοφόρησε και μας δίνει μία δυνατή γεύση την σειρά, μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της στις οθόνες μας.


Το Snowpiercer θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 17 Μαΐου από το δίκτυο TNT.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στην ταινία Back to Black

Βρήκαμε τι ισχύει και τι όχι στη νέα ταινία που σκιαγραφεί τη ζωή της τραγουδίστριας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η αληθινή ιστορία πίσω από το Baby Reindeer

Η μίνι σειρά του Netflix ρίχνει φως στο ευαίσθητο θέμα του stalking μέσα από ένα μοναδικό πρίσμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

30 χρόνια από το θρυλικό His 'N' Hers των Pulp

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.