Το Space Force προσγειώνεται σήμερα στο Netflix

Η τελευταία μεγάλη πρεμιέρα της πλατφόρμας για τον μήνα Μάιο.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 29 Μαΐου 2020

Ο μήνας Μάιος κλείνει για το Netflix με μία από τις πολυαναμενόμενες, αλλά και πιο ιδιαίτερες πρεμιέρες του. Το Space Force ξεκινά από σήμερα, Παρασκευή 29 του μήνα να προβάλλεται στην πλατφόρμα και στέλνει τον Steve Carrell στο διάστημα. Πρόκειται για μία διαστημική κωμική σειρά -πρωτότυπη παραγωγή του Netflix- η ιδέα για τη δημιουργία της οποίας γεννήθηκε μετά την πρωτοβουλία του Donald Trump το 2018 για τη σύσταση ενός νέου τμήματος των Ενόπλων Δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών, προκειμένου να διασφαλίσει την αμερικανική κυριαρχία στο διάστημα. Η υπόθεση του Space Force περιστρέφεται γύρω από τους υπαλλήλους που καλούνται να στελεχώσουν το συγκεκριμένο τμήμα. 

Steve Carell και Greg Daniels, 15 χρόνια μετά

O ηθοποιός και ο σεναριογράφος, παραγωγός και σκηνοθέτης είναι παλιοί γνώριμοι. Συνεργάζονται φέτος ξανά στη μικρή οθόνη, 15 χρόνια μετά τη σύμπραξή τους σε ένα από τα πιο θρυλικά sitcoms. Το 2005, ο Steve Carell πρωταγωνίστησε στο The Office των Ricky Gervais και Stephen Merchant, που διασκεύασε ο Greg Daniels για την αμερικάνικη τηλεόραση. Και σε αυτό το καινούργιο τους τηλεοπτικό εγχείρημα, οι εργασιακές σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο.

Το απολαυστικό Carellικό trailer

Ο Mark R. Naird είναι ένας παρασημοφορεμένος πιλότος με όνειρο να διοικεί την Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία. Όταν όμως τον καθιστούν υπεύθυνο του νέου τμήματος, ονόματι Space Force, τα βρίσκει σκούρα. Παίρνει την οικογένειά του και μετακομίζει σε μια απομονωμένη περιοχή του Κολοράντο, όπου ο ίδιος και η ομάδα επιστημόνων και "αστροναυτών" έχουν εντολή από τον Λευκό Οίκο να πατήσουν (και πάλι) στο φεγγάρι και να πετύχουν τη διαστημική κυριαρχία.

Το καστ

Το Space Force προσγειώνεται σήμερα στο Netflix

Εκτός από τον Carrell, το καστ συμπληρώνουν οι Lisa Kudrow (Φιλαράκια), John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome και Ben Schwartz.


Διάβασε επίσης Τι θα δούμε τον Ιούνιο στο Netflix.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταινίες