Sins of Solitude, η ελληνοβρετανική σειρά που γυρίστηκε στη καραντίνα

Η Ελληνίδα σεναριογράφος και ηθοποιός Billie Vee μιλά στο Esquire για το πρότζεκτ που την κράτησε "ζωντανή" καλλιτεχνικά εν μέσω της πανδημικής κρίσης του κορονοϊού.

Σε ένα φαινομενικά πολύ γνώριμο, αλλά δυστοπικό μέλλον, όπου όλοι οι άνθρωποι ζουν σε απομόνωση -και αυτό θεωρείται φυσιολογικό-, μία γυναίκα με το όνομα Μπου προσπαθεί να επικοινωνήσει με άλλους ανθρώπους μέσω βιντεοκλήσης. Ωστόσο, κάθε ένας από αυτούς τους αντιπροσωπεύει και ένα από τα Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα. Καθώς η αρνητικότητα και οι κακές συνήθειές τους σταδιακά την επηρεάζουν, η Μπου καταλήγει να αισθάνεται πιο μόνη από ποτέ.  

Αυτή είναι η υπόθεση της κωμικής web miniseries Sins of Solitude ("Αμαρτήματα της Μοναξιάς"), που μετρά συνολικά επτά επεισόδια, με τα τέσσερα εξ αυτών να έχουν προσγειωθεί ήδη στο YouTube και συγκεκριμένα στο κανάλι της δημιουργού τους, Billie Vee (κατά κόσμον, Βασιλική Βλάχου). 

Sins of Solitude, η ελληνοβρετανική σειρά που γυρίστηκε στη καραντίνα"Ήθελα να αποτυπώσω με ένα διαφορετικό τρόπο την επικαιρότητα και τα όσα συνέβαιναν εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και του lockdown και κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία της σειράς, που γυρίστηκε αποκλειστικά μέσω των κινητών τηλεφώνων μας και αποτελεί συμπαραγωγή της Ελλάδας και του Ηνωμένου Βασιλείου", εξηγεί η Ελληνίδα ηθοποιός, συγγραφέας και παραγωγός που τα τελευταία δέκα χρόνια ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Στη σειρά, που ανέβηκε στο British Comedy Guide, τον μεγαλύτερο ιστότοπο για την κωμωδία στην βρετανική τηλεόραση, κρατά ρόλο ηθοποιού -υποδύεται την κεντρική ηρωίδα, την Μπου-, αλλά και σεναριογράφου - τη σκηνοθεσία υπογράφει η Abbie Lucas.

Όπως τονίζει η ίδια, "το Sins of Solitude είναι αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που ένιωσαν πείνα, ζήλια, βαρεμάρα, υπερηφάνεια, απληστία, θυμό και μοναξιά την περίοδο που αναγκάστηκαν να μείνουν στο σπίτι".


1ο επεισόδιο: ΛΑΙΜΑΡΓΙΑ

2ο επεισόδιο: ΦΘΟΝΟΣ

3ο επεισόδιο: ΟΚΝΗΡΙΑ

4ο επεισόδιο: ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ

Τα επόμενα 4 επεισόδια του Sins of Solitude θα κάνουν πρεμιέρα κάθε Παρασκευή στο κανάλι της Billie Vee στο YouTube. Το 5ο επεισόδιο, που τιτλοφορείται ΑΠΛΗΣΤΙΑ, κάνει πρεμιέρα σήμερα. 


Λίγα λόγια για την Billie Vee

ΒΑΣΙΛΗ ΒΛΑΧΟΥΗ Βασιλική Βλάχου γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν και από το τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ. Έχει συμμετάσχει στην ελληνική και κυπριακή τηλεόραση σε τηλεοπτικές σειρές, όπως οι ακόλουθες, μεταξύ άλλων: Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα (σκην. Γρηγόρη Καραντινάκη), Ιστορίες από την Απέναντι όχθη (σκην Νίκου Γραμματικού), Σε Είδα (σκην. Λευτέρη Χαρίτου), Αληθινοί Έρωτες (σκην. Παναγιώτη Φαφούτη), Γοργόνες (σκην. Αντώνη Αγγελόπουλου). Στο θέατρο έχει παίξει σε παραστάσεις του Θεσσαλικού Θεάτρου, του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, κ.ά.

Την τελευταία 10ετία ζει μόνιμα στο Λονδίνο, όπου έχει πάρει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις (Pleasance theatre Islington, Southwark Playhouse, New Diorama Theatre), ταινίες ανεξάρτητης παραγωγής, τηλεοπτικούς πιλότους, διαφημιστικά και web series. 

Ως σεναριογράφος έχει κάνει 5 μικρού μήκους ταινίες, που προβλήθηκαν και κέρδισαν υποψηφιότητες και βραβεία σε φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Η τελευταία της ταινία σε σκηνοθεσία Abbie Lucas Testing Greta απέσπασε το βραβείο των Ελλήνων του Κόσμου στο Φεστιβάλ της Δράμας και παίχτηκε στο BAFTA qualifying Aesthetica Film Festival και στο British Urban Film Festival.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Challengers δεν είναι μία ακόμα ταινία για το τένις

Zendaya σε ταινία με στοιχεία θρίλερ, σεξ, ζήλειας και προδοσίας. Θέλουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι Blur έδωσαν την τελευταία συναυλία τους στο Coachella

Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει ο Damon Albarn.

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".