
"Είμαστε όλοι Μαζί": Το ελληνικό #MeToo απέκτησε φωνή στα social media
Το κοινό και ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στα θύματα παρενόχλησης από εκατοντάδες Έλληνες καλλιτέχνες.

Οι καλλιτέχνες με ένα κοινό κείμενο κατέκλυσαν τα social media και επιδιώκουν να σπάσει η σιωπή και να δημιουργηθεί μια κοινωνία ισότητας δικαιοσύνης σεβασμού και παιδείας. Με αφορμή τα γεγονότα και τις καταγγελίες κακοποίησης που ήρθαν στο φως τις τελευταίες μέρες, οι ηθοποιοί και οι καλλιτέχνες ενώνονται για να στείλουν ένα μήνυμα.
Οι περισσότεροι άνδρες Έλληνες καλλιτέχνες και οι γυναίκες ομότεχνοί τους από πολλούς χώρους ανέβασαν το μήνυμα στους λογαριασμούς τους διατρανώνοντας την απόφαση να είναι δίπλα στις γυναίκες και τους άντρες που θέλουν να μιλήσουν.
"Είμαστε εδώ με σεβασμό και αλληλεγγύη σε εσάς που ανεχτήκατε τέτοιες συμπεριφορές και υποφέρατε τόσο καιρό στη σιωπή", γράφει το μήνυμα.
#eimasteoloimazi: Το μήνυμα των καλλιτεχνών
Είμαστε δίπλα στις γυναίκες και τους άντρες που θέλουν να μιλήσουν. Είμαστε εδώ με σεβασμό και αλληλεγγύη σε εσάς που ανεχτήκατε τέτοιες συμπεριφορές και υποφέρατε τόσο καιρό στην σιωπή. Ήρθε η ώρα να τελειώσουμε με όλα αυτά και να δημιουργήσουμε την κοινωνία που χρόνια τώρα μέσω της τέχνης οραματιζόμαστε. Μια κοινωνία ισότητας δικαιοσύνης σεβασμού και παιδείας. Μη φοβάστε! Είμαστε όλοι μαζί.
Από: Thetoc.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Θυμηθήκαμε τον σεισμό του 1999 της Πάρνηθας -6 Ρίχτερ και 143 νεκροί
Ο σεισμός των 5,1 Ρίχτερ στα Στύρα Ευβοίας μας θύμισε ξανά το πιο σκοτεινό κεφάλαιο της σύγχρονης ιστορίας της Αθήνας: τον φονικό σεισμό της Πάρνηθας το 1999.
Ο Conor McGregor θέλει να κατέβει για πρόεδρος της Ιρλανδίας
Ο Conor McGregor ανακοίνωσε ότι θέλει να κατέβει για πρόεδρος της Ιρλανδίας και ζητά από τους πολίτες να πιέσουν τους τοπικούς συμβούλους. Μεγάλα λόγια, έντονες δηλώσεις και μια εκστρατεία που έχει ήδη ανάψει φωτιές στο Δουβλίνο.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈφυγε από τη ζωή ο μεγάλος σχεδιαστής μόδας Giorgio Armani
Μια από τις πιο πρωτοποριακές και επιδραστικές προσωπικότητες της ιταλικής μόδας παγκοσμίως, πέθανε πλήρης ημερών σε ηλικία 91 ετών στις 4 Σεπτεμβρίου στο Μιλάνο.
Η πρόβλεψη του Stephen King για τον Donald Trump και τις εκλογές του 2026
Ο Stephen King συνεχίζει την κόντρα του με τον Donald Trump, αυτήν τη φορά με μια τολμηρή πρόβλεψη για τις εκλογές του 2026, που μιλά για "έκπληξη" και "μπλε κύμα".
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΠαράνομοι οι περισσότεροι δασμοί του Donald Trump, αποφάσισε ομοσπονδιακό εφετείο
Το μεγαλύτερο μέρος τους, εκ των οποίων και οι μη κλαδικοί επιβλήθηκαν παράνομα σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις και η τύχη τους πλέον θα κριθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.