Οι Βρετανοί μάλλον δεν θα κάνουν φέτος καλοκαιρινές διακοπές

Η βρετανική κυβέρνηση "φρενάρει" τα όνειρα για διακοπές στη χώρα μας.

Ενώ οι Βρετανοί έτρεφαν κάποιες ελπίδες για καλοκαιρινές διακοπές σε χώρες που έχουν "χτυπηθεί" ελαφρά από τον κορονοϊό, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, φαίνεται πως η κυβέρνηση βάζει "φρένο" στα όνειρά τους, τουλάχιστον για την ώρα.

Όπως ανέφεραν την Τρίτη δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων, οι πολίτες της χώρας θα μπορούσαν να έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν αεροπορικά σε χώρες με χαμηλό ρυθμό μόλυνσης κορονοϊού μέσω "αερογεφυρών", που θα εξαλείφουν την ανάγκη να μπουν σε καραντίνα όταν επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Σύμφωνα όμως με σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail, εκπρόσωπος του γραφείου του πρωθυπουργού εμφανίστηκε να υποβαθμίζει τη συγκεκριμένη ιδέα. "Πρόκειται για μια επιλογή υπό εξέταση και όχι για συμφωνηθείσα κυβερνητική πολιτική", είπε την Τρίτη η εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα.

Κυβερνητική πηγή ανέφερε στη Daily Mail πως "παρόλο που οι κανόνες της καραντίνας θα αναθεωρούνται κάθε τρεις εβδομάδες, δεν θα ήταν συνετό για κάποιον να κλείσει τις καλοκαιρινές του διακοπές με την ελπίδα ότι θα ανοίξει έγκαιρα μια "αερογέφυρα". Αυτή η ιδέα μοιάζει με κάτι που μπορεί να εξεταστεί κατά την έξοδο από ένα σύστημα καραντίνας. Αλλά εμείς είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα".

Από: thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.