Το πρώτο φεστιβάλ social distancing θα πραγματοποιηθεί στο Άμστερνταμ

Απλά μαθήματα φεστιβαλικού marketing από την Ολλανδία.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 28 Μαΐου 2020

Η μοίρα των φεστιβάλ ανά τον κόσμο δείχνει αβέβαιη αυτήν τη στιγμή, στο Άμστερνταμ όμως φαίνεται ότι κάποιοι βρήκαν τη λύση. Ο οργανισμός No Art σε συνεργασία με το A'dam Tower (σ.σ: ένας επιβλητικός "πύργος" από μπετόν και γυαλί που δεσπόζει στις όχθες του ποταμού Amstel) και το Sir Adam Hotel θα δώσουν τη δυνατότητα στους κατοίκους της ολλανδικής πρωτεύουσας να επιστρέψουν στη "κανονικότητα", το Σάββατο 20 Ιουνίου, μέσα από ένα φεστιβάλ που θα τηρήσει αυστηρά το social distancing και το 1,5 μέτρο διαφορά ανάμεσα στους θεατές.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, που θα διαρκέσουν 24 ώρες, οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες-έκπληξη που τους περιμένουν στα διάφορα επίπεδα του A'dam Tower και στα δωμάτια του ξενοδοχείου Sir Adam. Αν τώρα το όνομα του No Art Hotel Experience δεν είναι και το πλέον συνηθισμένο, τα events της διοργάνωσης θα τηρήσουν τους βασικούς κανόνες των φεστιβάλ: Πολλή μουσική και πολλές perfomances με αρκετές επιλογές fine dining στο ενδιάμεσο.  

To A'dam Tower

Εκεί που θα διαφέρει είναι στους αυστηρούς κανόνες υγιεινής που θα φροντίσει να τηρηθούν. Δε θα υπάρχουν γκρουπ με περισσότερους από 30 ανθρώπους στο ίδιο δωμάτιο ενώ, αντίστοιχα, οι μεταξύ τους αποστάσεις δε θα είναι ποτέ μικρότερες του 1,5 μέτρου. Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τη live μουσική και τα dj sets που θα πραγματοποιούνται στους χώρους του A'dam Tower μέσα από smart TVs και ειδικά ηχοσυστήματα που βρίσκονται τοποθετημένα στα δωμάτια του ξενοδοχείου, τα οποία αξίζει να σημειωθεί ότι θα βρίσκονται συνδεδεμένα μεταξύ τους με Zoom, αφού δε θα επιτρέπεται μέσα σε αυτά να βρίσκονται περισσότεροι από δύο άνθρωποι.

 

Όσο για την τιμή αυτού του τόσο ιδιαίτερου και πρωτότυπου φεστιβάλ που όμως ελπίζουμε να μη χρειαστεί να επαναληφθεί και του χρόνου με όρους social distancing; Οι επισκέπτες καλούνται να πληρώσουν 225 ευρώ, όπου στην τιμή περιλαμβάνονται τα lives, τα dj sets, τα γεύματα, ένα μπουκάλι κρασί, η διαμονή στο ξενοδοχείο, το πρωινό στο κρεβάτι και πολλές άλλες μικρές εκπλήξεις. Ωραία ιδέα, έτσι δεν είναι;

Από: Esquire NL

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Επικαιρότητα