Ποιοι celebrities μπήκαν μόνο μια φορά στη λίστα του Forbes κι εξαφανίστηκαν

Γιατί κατάφεραν μόνο μία φορά σε 20 χρόνια να μπουν στη λίστα Celebrity 100;

Γράφει: Esquire Editors 24 Ιουλίου 2018

Ένας από τους λόγους είναι ότι πλέον έχει καταστεί πολύ πιο δύσκολο να μπει κανείς στη λίστα Celebrity 100. Φέτος την τελευταία θέση στη λίστα μοιράστηκαν ο Nas, ο Dr. Dre και ο  Dave Chappelle με απολαβές ύψους 35 εκατ. δολ. Το 2014, ο Jimmy Fallon και ο Bryan Cranston κέρδισαν 12 εκατ. δολάρια και 7 εκατ. δολάρια αντίστοιχα και κατάφεραν να μπουν στη λίστα. 

Παράλληλα, κάποιοι celebrities "καίγονται" από την έλλειψη ταλέντου ή αντοχής, όπως οι "Wassup Guys", οι οποίοι κέρδισαν 1,7 εκατ. δολάρια από μία διαφήμιση της Budweiser και κατάφεραν να μπουν στη λίστα το 2001. 

Ο Jerry Springer μπήκε στη λίστα για πρώτη και τελευταία φορά το 1999 με 9,5 εκατ. αποκλείοντας την Oprah το προηγούμενο έτος. Ωστόσο, η Oprah κέρδισε 150 εκατ. δολάρια το επόμενο έτος - και επέστρεψε στη λίστα 15 φορές περισσότερες από τον Springer. 

Πολλοί από τους celebrities που μπήκαν μόνο μία φορά στη λίστα προέρχονται από τον κόσμο της μουσικής και του αθλητισμού. Η τενίστρια Ana Ivanovic μπήκε στη λίστα με 10 εκατ. δολάρια το 2009 αφού το 2008 αποτέλεσε την κορυφαία παίκτρια στον κόσμο. Ο Dwight Howard μπήκε το 2011, προτού να μετακινηθεί από τους Orlando Magic στους Lakers το 2012. 

Το να εξετάζει κανείς αυτή τη λίστα, μπορεί να του δώσει μια αίσθηση του ποιος μπορεί να ξαναβρεθεί στη λίστα Celebrity 100 στο μέλλον. Το 2004, η original σειρά Queer Eye είχε κέρδος 3,5 εκατ. δολ. Σήμερα, το νέο Queer Eye έχει ανανεωθεί για τρίτη σεζόν στο Netflix και τα όλο και πιο δημοφιλή αστέρια που παίζουν στη σειρά διαφημίζουν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για τα πιο γνωστά εμπορικά σήματα όπως η  Whole Foods. Όσο κάτι παλιό γίνεται και πάλι καινούργιο, μερικές από αυτές τις διασημότητες μπορεί να καταφέρουν να ξαναμπουν στη λίστα. 

Δείτε όλη τη λίστα στο Capital.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι ερωτήσεις στη φόρμα που θα συμπληρώνουν τα θύματα κακοποίησης

Αλλάζει το πρωτόκολλό της η Αστυνομία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων.

To παρασκήνιο της απομάκρυνσης του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η καρατόμηση του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρουν πηγές του κόμματος.

Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν

Πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας

Έπειτα από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

O πιο ακριβοπληρωμένος CEO στην αυτοκινητοβιομηχανία

Οι μέτοχοι της Stellantis άνοιξαν το δρόμο για να καταστήσουν τον Carlos Tavares τον πιο ακριβοπληρωμένο CEO.

Γραφει TopGear