O δημιουργός του Breaking Bad θέλει απεγνωσμένα να ξαναδεί μαζί τον Walter και τον Jesse

Ευχάριστα νέα για τους fans του Better Call Saul.

Ο Bryan Cranston και ο Aaron Paul είναι πιθανό να επιστρέψουν στο spin-off του Breaking Bad, στο Better Call Saul σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς Vince Gilligan.

"Θέλω απεγνωσμένα να τους δω μαζί στο Better Call Saul”, δήλωσε ο Gilligan sto Entertainment Weekly. Ο Peter Gould (συν-δημιουργός του Breaking Bad) το θέλει επίσης, οι σεναριογράφοι το θέλουν, οι ηθοποιοί το ίδιο.

O Gilligan είπε ακόμα ότι ο Walt και ο Jesse θα πρέπει να μπουν στην αφήγηση της ιστορίας αργά και σταθερά και όχι με χοντροκομμένο τρόπο. Δεν είναι ανάγκη να γίνει ένα cameo πέρασμα απλά για να γίνει. Πρέπει να βρούμε έναν ωραίο λόγο για να τους ενσωματώσουμε. Θέλω να ακούσω το "Yeah bitch” από το στόμα του Jesse ακόμα μία φορά”.

Τόσο ο Aaron Paul (Jesse) όσο και ο Bryan Cranston (Walt) θέλουν να επιστρέψουν στο σύμπαν του Breaking Bad επίσης. "Η άποψη μου είναι ίδια με τότε που ξεκίνησε το Better Call Saul”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Paul. "Αν ο Vince αποφασίσει να να βάλει τον Jesse στο Better Call Saul, θα πρέπει να υπάρχει λόγος και ο λόγος αυτός να είναι ικανοποιητικός για μένα. Τον εμπιστεύομαι, δεν θεωρώ ότι θα έκανε κάτι απλά για να ικανοποιήσει τους fans. Ο Cranston ήταν πιο σίγουρος. "Αν με ρωτήσουν, θα πω κατευθείαν ναι”.

Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.