Ζευγάρι φωτογράφων ίδρυσε περιβαλλοντική οργάνωση μετά από σοβαρό τραυματισμό

Όταν ο Uri μαχαιρώθηκε δέκα φορές, οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος του. Εκείνος όχι μόνο επέζησε, αλλά ανέλαβε και δύο πολύτιμα πρότζεκτ.

Γράφει: Esquire Editors 09 Οκτωβρίου 2020

Οι Uri και Helle Løvevild Golman ζούσαν αξιοζήλευτα, μέχρι που ένα τραγικό περιστατικό παραλίγο να κόψει στη μέση το νήμα της κοινής τους ζωή. Αυτοί οι Δανοί φωτογράφοι άγριας φύσηςταξίδευαν σε όλο τον κόσμο, από την Αρκτική μέχρι την Αφρική, καταγράφοντας με το φακό τους την ασύλληπτη ομορφιά του. 

Από μικρά παιδιά και οι δύο λάτρευαν το φυσικό κόσμο, εμπνευσμένοι από προσωπικότητες όπως ο Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο και ο Ζακ Κουστό. Όταν γνωρίστηκαν σε μια αποστολή, ερωτεύτηκαν, αλλά πέρα από σύντροφοι έγιναν και συνέταιροι, καθώς άρχισαν συνεργασία με το National Geographic.

Η συνέχεια στο womantoc.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ανατροπή στην υπόθεση Harvey Weinstein

Το ανώτατο δικαστήριο της Ν.Υόρκης ακυρώνει την αρχική απόφαση.

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.