Ο Erdogan ποντάρει όλα του τα λεφτά στο κινεζικό εμβόλιο

Κίνηση απελπισίας ή καλά υπολογισμένη μανούβρα;

Γράφει: Esquire Editors 21 Δεκεμβρίου 2020

Η Παρασκευή υπήρξε μαύρη μέρα για την Τουρκία, καθώς η χώρα κατέγραψε ρεκόρ θανάτων από Covid-19, με 246 νεκρούς το προηγούμενο 24ωρο. Ο Τούρκος πρόεδρος Tayyip Erdogan δεν μοιάζει, ωστόσο, να διακατέχεται από ιδιαίτερη ανησυχία. Το μαρτυρεί αυτό το γεγονός ότι την προηγουμένη είχε παραθέσει στο προεδρικό ανάκτορο δείπνο με ζωντανή μουσική για τον επισκεπτόμενο την Τουρκία Ιρακινό πρωθυπουργό, με τον οποίο συνυπογράφηκε συμφωνία αποφυγής διπλής φορολόγησης, συζητήθηκε το ζήτημα των υδάτων του Ευφράτη και, κυρίως, επιτεύχθηκε συναντίληψη στην δράση εναντίον του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν. Ο

Oι απορίες που διατυπώθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το προεδρικό δείπνο δεν άρκεσαν προφανώς για να σκιάσουν την ευδαιμονία του Ερντογάν.

Η συνέχεια στο capital.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ιαπωνίας - Eίναι ντράμερ και λατρεύει το heavy metal

Η Σανάε Τακαΐτσι έγραψε ιστορία ως η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ιαπωνίας. Μια συντηρητική, αποφασιστική φιγούρα με απρόσμενο πάθος για τη μουσική και τα ντραμς.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

O Nicolas Sarkozy μπήκε φυλακή - Το χρονικό της σύλληψής του

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας εξακολουθεί να δηλώνει αθώος αναφορικά με το σκάνδαλο της εγκληματικής συνωμοσίας για την παράνομη χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας από τον Muammar Gaddafi, για την οποία καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποχώρησε σε χρόνο ρεκόρ από συνέντευξη όταν ρωτήθηκε για τον Τσίπρα

Μια ζωντανή συνέντευξη στον ΣΚΑΪ μετατράπηκε σε μικρό τηλεοπτικό "θρίλερ", όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε να αποχωρήσει από το πλατό μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξή της.

Τι αλλάζει στον ΟΠΑΠ μετά από τη συνένωσή του με την Allwyn

Μία νέα εποχή για τον ΟΠΑΠ εγκαινιάζει η συμφωνία συνένωσης με την Allwyn αξίας 16 δισ. ευρώ, με ορίζοντα τη δημιουργία ενός παγκόσμιου "ηγέτη" στη λοταρία και το on line gaming.

Έφυγε από τη ζωή ο Άλκης Γιαννακάς, 'Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη'

Ο γοητευτικός αντι-ήρωας του ελληνικού σινεμά, το "ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη" που έκλεψε καρδιές τη δεκαετία του ’70, δε μένει πια εδώ. Απεβίωσε στα 80 του, αφήνοντας πίσω μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά καρέ του ελληνικού κινηματογράφου.