Ο Donald Trump αποδοκιμάζεται από τους οπαδούς του

Ένα νέο pandemic low για τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ και τους υποστηρικτές του, καθώς τους συμβούλευσε να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 24 Αυγούστου 2021

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump αποδοκιμάστηκε έντονα από πλήθος υποστηρικτών του κατά τη διάρκεια ομιλίας του, το περασμένο Σάββατο στο Cullman της Alabama. Απευθυνόμενος στο -χωρίς μάσκες κατά το μεγαλύτερο ποσοστό του- πλήθος, ο Trump παρότρυνε άπαντες να εμβολιαστούν κατά της Covid-19. 

"Πιστεύω και στηρίζω απόλυτα τις ελευθερίες σας αλλά ναι, πρέπει να κάνετε αυτό που χρειάζεται. Σας συνιστώ να κάνετε το εμβόλιο. Το έκανα κι εγώ. Είναι καλό" ανέφερε μεταξύ άλλων ο απερχόμενος πλανητάρχης για να ακολουθήσουν αποδοκιμασίες. 

"Δεν πειράζει, είναι ok. Αλλά τυγχάνει να έχω κάνει το εμβόλιο. Αν δεν λειτουργήσει, θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε. Αλλά πιστεύω πως λειτουργεί. Έχετε τις ελευθερίες σας, θα πρέπει να τις διατηρήσετε" συμπλήρωσε ο ίδιος, που δεν έδειξε να πτοείται από την αντίδραση του κοινού. 

Αξίζει να αναφερθεί πως στην εν λόγω Πολιτεία οι αρχές έχουν επιβάλλει μέτρα έκτακτης ανάγκης λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊου, με μόνο το Cullman County να μετρά περισσότερα από 300 την τελευταία εβδομάδα.

Η Αλαμπάμα έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στις ΗΠΑ, με μόλις το 36,3% των κατοίκων να αναφέρουν πλήρη κατάσταση εμβολιασμού, σύμφωνα με τα στοιχεία του CDC.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η βασίλισσα Ελισάβετ ελπίζει να παρευρεθεί στην COP26

Δεν πήγε μάλιστα εκκλησία ώστε να προετοιμαστεί για τη διάσκεψη για το κλίμα.

Η Βόρεια Ιρλανδία και η σημασία της για την Ευρώπη

Τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα στη Βόρεια Ιρλανδία και πώς αυτό επηρεάζει το ευρωπαϊκό μέλλον.

Τα επαγγέλματα με τους μεγαλύτερους μισθούς στην Ελλάδα

Αποκαλυπτικά είναι τα ποιοτικά στοιχεία της μελέτης του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ Τομέας Απασχόλησης και Αγοράς Εργασίας) για τα "Δυναμικά Επαγγέλματα", σε σχέση με τον μέσο μισθό στην Ελλάδα.

Otoniel, ποιος είναι ο Κολομβιανός El Chapo

Πώς συνελήφθη ο Otoniel, ο νο.1 βαρόνος της κοκαΐνης στην Κολομβία.

Πόσο άσχημη είναι και πόσο θα διαρκέσει η ενεργειακή κρίση

Και κυρίως, με ποιο τρόπο θα επηρεάσει την καθημερινότητά μας.