Ο Donald Trump αποδοκιμάζεται από τους οπαδούς του

Ένα νέο pandemic low για τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ και τους υποστηρικτές του, καθώς τους συμβούλευσε να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump αποδοκιμάστηκε έντονα από πλήθος υποστηρικτών του κατά τη διάρκεια ομιλίας του, το περασμένο Σάββατο στο Cullman της Alabama. Απευθυνόμενος στο -χωρίς μάσκες κατά το μεγαλύτερο ποσοστό του- πλήθος, ο Trump παρότρυνε άπαντες να εμβολιαστούν κατά της Covid-19. 

"Πιστεύω και στηρίζω απόλυτα τις ελευθερίες σας αλλά ναι, πρέπει να κάνετε αυτό που χρειάζεται. Σας συνιστώ να κάνετε το εμβόλιο. Το έκανα κι εγώ. Είναι καλό" ανέφερε μεταξύ άλλων ο απερχόμενος πλανητάρχης για να ακολουθήσουν αποδοκιμασίες. 

"Δεν πειράζει, είναι ok. Αλλά τυγχάνει να έχω κάνει το εμβόλιο. Αν δεν λειτουργήσει, θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε. Αλλά πιστεύω πως λειτουργεί. Έχετε τις ελευθερίες σας, θα πρέπει να τις διατηρήσετε" συμπλήρωσε ο ίδιος, που δεν έδειξε να πτοείται από την αντίδραση του κοινού. 

Αξίζει να αναφερθεί πως στην εν λόγω Πολιτεία οι αρχές έχουν επιβάλλει μέτρα έκτακτης ανάγκης λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊου, με μόνο το Cullman County να μετρά περισσότερα από 300 την τελευταία εβδομάδα.

Η Αλαμπάμα έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στις ΗΠΑ, με μόλις το 36,3% των κατοίκων να αναφέρουν πλήρη κατάσταση εμβολιασμού, σύμφωνα με τα στοιχεία του CDC.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.