Ο Donald Trump αποδοκιμάζεται από τους οπαδούς του

Ένα νέο pandemic low για τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ και τους υποστηρικτές του, καθώς τους συμβούλευσε να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump αποδοκιμάστηκε έντονα από πλήθος υποστηρικτών του κατά τη διάρκεια ομιλίας του, το περασμένο Σάββατο στο Cullman της Alabama. Απευθυνόμενος στο -χωρίς μάσκες κατά το μεγαλύτερο ποσοστό του- πλήθος, ο Trump παρότρυνε άπαντες να εμβολιαστούν κατά της Covid-19. 

"Πιστεύω και στηρίζω απόλυτα τις ελευθερίες σας αλλά ναι, πρέπει να κάνετε αυτό που χρειάζεται. Σας συνιστώ να κάνετε το εμβόλιο. Το έκανα κι εγώ. Είναι καλό" ανέφερε μεταξύ άλλων ο απερχόμενος πλανητάρχης για να ακολουθήσουν αποδοκιμασίες. 

"Δεν πειράζει, είναι ok. Αλλά τυγχάνει να έχω κάνει το εμβόλιο. Αν δεν λειτουργήσει, θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε. Αλλά πιστεύω πως λειτουργεί. Έχετε τις ελευθερίες σας, θα πρέπει να τις διατηρήσετε" συμπλήρωσε ο ίδιος, που δεν έδειξε να πτοείται από την αντίδραση του κοινού. 

Αξίζει να αναφερθεί πως στην εν λόγω Πολιτεία οι αρχές έχουν επιβάλλει μέτρα έκτακτης ανάγκης λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊου, με μόνο το Cullman County να μετρά περισσότερα από 300 την τελευταία εβδομάδα.

Η Αλαμπάμα έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στις ΗΠΑ, με μόλις το 36,3% των κατοίκων να αναφέρουν πλήρη κατάσταση εμβολιασμού, σύμφωνα με τα στοιχεία του CDC.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Μιθριδάτης των θρυλικών Ημισκουμπρίων κατεβαίνει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Μιθριδάτης θα είναι υποψήφιος στον νότιο τομέα της Αθήνας.

Νίκος Μπελογιάννης: Ο 'άνθρωπος με το γαρύφαλλο' που εκτελέστηκε στα 37 του

Το ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ που καταδικάστηκε σε θάνατο για κατασκοπεία τα πρώτα μετεμφυλιακά χρόνια.

POS παντού έως το τέλος του 2023

POS παντού: Θα επανεξεταστούν τα φορολογικά κίνητρα για τις ηλεκτρονικές αποδείξεις επαγγελματικών ομάδων όπως υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ταξί, κομμωτήρια, σχολές χορού, γυμναστήρια κ.ά.

Πώς μεταφράζευται η μεταστροφή της συμπεριφοράς του Erdogan απέναντι στην Ελλάδα

"Ο Erdoğan επέλεξε την ημέρα που οι Έλληνες γιορτάζουν την έναρξη της επανάστασης κατά του οθωμανικού ζυγού για να στείλει ευχές προς τον γειτονικό λαό."