Μία κρίσιμη απόφαση για την Ουκρανία

Ενώπιον μιας δύσκολης επιλογής ο Volodymyr Zelenskyy καθώς κλιμακώνεται η κρίση.

Γράφει: Esquire Editors 19 Φεβρουαρίου 2022

Όταν διαχειρίζεστε διάφορους τύπους κρίσεων, είναι συχνά βέλτιστη πρακτική να μεταβείτε στον τόπο της κρίσης για να δείξετε ότι έχετε την κατάσταση υπό έλεγχο. Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelenskyy βρίσκεται αντιμέτωπος με μια δύσκολη επιλογή σχετικά σχετικά με την εξελισσόμενη κρίση στη χώρα του. Θα πρέπει να ταξιδέψει στο Μόναχο της Γερμανίας το Σάββατο για να μιλήσει σε ηγέτες στη Διάσκεψη Ασφαλείας ή να παραμείνει στην Ουκρανία καθώς οι εντάσεις συνεχίζουν να αυξάνονται εν μέσω φόβων για μια πιθανή ρωσική εισβολή;

"Παρατηρούμε την κατάσταση..."

Το NBC News μετέδωσε την Παρασκευή ότι: "Ο Zelenskyy  μπορεί να ακυρώσει τα σχέδια συμμετοχής του στη Διάσκεψη Ασφαλείας στη Γερμανία αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω της κλιμακούμενης κρίσης με τη Ρωσία, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του...".

"Σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος Zelenskyy  σχεδίαζε να παραστεί στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου", ανέφερε ο εκπρόσωπος και πρόσθεσε: "Τώρα παρατηρούμε την κατάσταση, η οποία γίνεται όλο και πιο δραματική".

Η συνέχεια στο Capital.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.