Μέχρι και ο Trump 'χώρισε' τον Kanye West

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ διαχωρίζει τη θέση του μετά το νέο αντισημιτικό παραλήρημα του αμερικανού ράπερ.

O Kanye West είναι εμφανές ότι πλέον την έχει χάσει τελείως την μπάλα, με τα συνεχή αντισημιτικά του σχόλια να απομακρύνουν από δίπλα του ακόμα και τους πιο βαρεμένους υποστηρικτές του, όπως τον Donald Trump, που μια εποχή, όχι πολύ μακρινή από το σήμερα, παρουσίαζε τον Αμερικανό ράπερ ως "φίλο του από τα παλιά". Η αρχή της ρήξης στη σχέση τους φέρεται να έγινε όταν ο West πόσταρε ένα άκρως αντισημιτικό σχόλιο στο Twitter, με τον Trump να σχολιάζει σε ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος ότι ο πρώην της Kim Kardashian έχει αποτρελαθεί και χρειάζεται επαγγελματική βοήθεια. 

Ο West συνεχίζει ακάθεκτος 

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι η "διάγνωση" του πρώην προέδρου των ΗΠΑ έγινε πριν από όσα είπε ο West στο Drink Champs, που μεταδόθηκε το Σαββατοκύριακο. Εκεί, αφού ξέρασε έναν οχετό "εναντίον των Εβραίων που ελέγχουν κάθε τομέα των media και της βιομηχανίας του entertainment", στη συνέχεια υποστήριξε ότι δεν μπορεί να κατηγορηθεί για αντισημιτισμό, μιας και είναι και ο ίδιος Εβραίος "όπως το αίμα του Χριστού".

Μέχρι και ο Trump 'χώρισε' τον Kanye WestGetty Images

Η στρατηγική του Trump

Προς το παρόν, ο συνήθως λαλίστατος Trump κρατάει το στόμα του κλειστό και δεν σχολιάζει δημοσίως τα όσα λέει ο "άσπονδος φίλος" του. Σίγουρα, η επιλογή του αυτή είναι στρατηγική, χωρίς να ξέρουμε πού ακριβώς θέλει να το πάει. Ίσως, βέβαια, η σιωπή του να έχει να κάνει με το ότι πρόσφατα και ο ίδιος κατηγόρησε τους Αμερικανοεβραίους ψηφοφόρους ότι δεν του έχουν δείξει την "ευγνωμοσύνη" που του αναλογεί, δεδομένου ότι θεωρεί πως είναι "ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών που στήριξε το Ισραήλ όσο κανείς άλλος".

> Διάβασε ακόμα: Τι έψαχνε το FBI στο σπίτι του Donald Trump

Κανείς δεν γνωρίζει αν οι δύο άντρες έχουν επικοινωνήσει μεταξύ τους όσο στη δημόσια σφαίρα συμβαίνουν όλα αυτά. Το βέβαιο είναι ότι, επί χρόνια, ο ένας υποστήριζε τον άλλο, με τις αρχές της φιλίας τους να εντοπίζονται στο 2016, κατά την προεκλογική εκστρατεία του Trump.

> Διάβασε ακόμα: Η Adidas έκανε πολύ φτωχότερο τον Kanye West

Από τότε ο West έχει εμφανιστεί πολλές φορές με το φτηνό καπελάκι του τζόκεϊ που γράφει πάνω του Make America Great Again και έχει υποστηρίξει με δηλώσεις του τον Trump, ενώ είχε υπάρξει τακτικός καλεσμένος τόσο στον Πύργο του Trump όσο και στον Λευκό Οίκο.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι ερωτήσεις στη φόρμα που θα συμπληρώνουν τα θύματα κακοποίησης

Αλλάζει το πρωτόκολλό της η Αστυνομία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων.

To παρασκήνιο της απομάκρυνσης του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η καρατόμηση του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρουν πηγές του κόμματος.

Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν

Πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας

Έπειτα από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

O πιο ακριβοπληρωμένος CEO στην αυτοκινητοβιομηχανία

Οι μέτοχοι της Stellantis άνοιξαν το δρόμο για να καταστήσουν τον Carlos Tavares τον πιο ακριβοπληρωμένο CEO.

Γραφει TopGear