Ο Καζαμίας του Dmitry Medvedev δεν είναι και πολύ αισιόδοξος

Το παραλήρημα Dmitry Medvedev με τις απίθανες προφητείες του για το 2023: 4ο Ράιχ, εμφύλιος στις ΗΠΑ και διάλυση ευρωζώνης.

Γράφει: Esquire Editors 27 Δεκεμβρίου 2022

Τις δικές του... απίθανες εκτιμήσεις για το πως θα εξελιχθεί το νέο έτος έδωσε με ανάρτησή του στο Twitter ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Dmitry Medvedev.

"Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όλοι κάνουν προβλέψεις. Πολλοί διατυπώνουν φουτουριστικά υποθετικά σενάρια, σαν να ανταγωνίζονται για να ξεχωρίσουν τις πιο τρελές, ακόμα και τις πιο παράλογες προβλέψεις. Εδώ είναι η δική μας ταπεινή συμβολή", αναφέρει ο νυν αντιπροέδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

Στις προβλέψεις του, ο Medvedev αναφέρεται με δυσοίωνους όρους για το μέλλον της Δύσης, καθώς προφητεύει την καταστροφή των ΗΠΑ μέσα από έναν εμφύλιο πόλεμο, την δημιουργία του 4ου Ράιχ στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, την διάλυση της Ευρωζώνης και γενικότερα την μετατόπιση του παγκόσμιου κέντρου ισχύος από την Δύση στην Ασία.

Οι 10 προφητείες του Dmitry Medvedev

Τι μπορεί να συμβεί το 2023:

  1. 1. Η τιμή του πετρελαίου θα ανέλθει στα 150 δολάρια το βαρέλι και η τιμή του φυσικού αερίου θα ξεπεράσει τα 5.000 δολάρια ανά 1.000 κυβικά μέτρα.
  2. 2. Το Ηνωμένο Βασίλειο θα επανέλθει στην ΕΕ.
  3. 3. Η ΕΕ θα καταρρεύσει μετά την επιστροφή του Ηνωμένου Βασιλείου- το ευρώ θα πάψει να χρησιμοποιείται ως νόμισμα της ΕΕ.
  4. 4. Η Πολωνία και η Ουγγαρία θα καταλάβουν τις δυτικές περιοχές της πρώην Ουκρανίας
  5. 5. Θα δημιουργηθεί το Τέταρτο Ράιχ, που θα περιλαμβάνει την επικράτεια της Γερμανίας και των δορυφόρων της, δηλαδή την Πολωνία, τα κράτη της Βαλτικής, την Τσεχία, τη Σλοβακία, τη Δημοκρατία του Κιέβου και άλλα "απόβλητα".
  6. 6. Θα ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ της Γαλλίας και του Τέταρτου Ράιχ. Η Ευρώπη θα διαιρεθεί, με την Πολωνία να διχοτομείται εκ νέου στην πορεία.
  7. 7. Η Βόρεια Ιρλανδία θα αποσχιστεί από το Ηνωμένο Βασίλειο και θα ενταχθεί στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας.
  8. 8. Εμφύλιος πόλεμος θα ξεσπάσει στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα η Καλιφόρνια και το Τέξας να γίνουν ανεξάρτητες πολιτείες. Το Τέξας και το Μεξικό θα σχηματίσουν ένα συμμαχικό κράτος. Ο Elon Musk θα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές σε αρκετές πολιτείες που, μετά το τέλος του νέου εμφυλίου πολέμου, θα έχουν δοθεί στυς Ρεπουμπλικανούς.
  9. Όλα τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια και η χρηματοπιστωτική δραστηριότητα θα εγκαταλείψουν τις ΗΠΑ και την Ευρώπη και θα μεταφερθούν στην Ασία
  10. Το σύστημα νομισματικής διαχείρισης του Bretton Woods θα καταρρεύσει, οδηγώντας σε κατάρρευση το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα. Το ευρώ και το δολάριο θα σταματήσουν να κυκλοφορούν ως τα παγκόσμια αποθεματικά νομίσματα. Τα ψηφιακά νομίσματα θα χρησιμοποιούνται ενεργά αντί αυτών.

Από: TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ανατροπή στην υπόθεση Harvey Weinstein

Το ανώτατο δικαστήριο της Ν.Υόρκης ακυρώνει την αρχική απόφαση.

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.