Σε άλλα νέα, το πρωινό ξύπνημα είναι το πιο δύσκολο πράγμα στην πολιτική για τον Μυθριδάτη

O υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για τις "προκλήσεις" της πολιτικής.

"Το πιο δύσκολο στην πολιτική είναι ότι πρέπει να ξυπνάω νωρίς", δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και τραγουδιστής, Μιθριδάτης, μιλώντας στην εκπομπή "Καλύτερα Αργά" του Action24.

"Είμαι καλλιτέχνης, δεν είμαι ο άνθρωπος που θα δουλέψω με το ζόρι. Θα δουλέψω όσο θέλω εγώ, θα δουλέψω μέσα στη νύχτα, ενώ μπορώ να κοιμάμαι όλη την ημέρα και να δουλεύω όταν οι άλλοι κοιμούνται", είπε συγκεκριμένα ο τραγουδιστής των "Ημισκούμπρια".

Απαντώντας στην παρουσιάστρια, Αθηναΐδα Νέγκα, όταν του είπε πως η Ολομέλεια έχει συγκεκριμένες ώρες, και ότι θα χρειαστεί να προσαρμοστεί, ο Μιθριδάτης είπε: "Αυτό ήταν κάτι το οποίο το σκέφτηκα πάρα πολύ σοβαρά και όχι τώρα πόση φρουρά θα έχω. Θα πρέπει να ξυπνάω νωρίς για τη Βουλή και αυτό είναι το πιο σκληρό. Το σκέφτηκα πολύ. Εδώ μιλάμε θα πρέπει να ξυπνάω πρωί. Αυτό είναι σκληρό αλλά νομίζω θα αξίζει τον κόπο".

Μόλις η παρουσιάστρια του είπε ότι η Ολομέλεια πάει και μέχρι αργά το βράδυ, οπότε θα "βρει τα ωράριά του", ο Μιθριδάτης της είπε: "Θα τα βρω εγώ, θα πάρω τη βραδινή βάρδια".

Από: TheToc

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.