Σε άλλα νέα, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με γραφείο τελετών απειλεί πως 'θα θάψει την Ευρώπη της Merkel'
Ο Ιωάννης Γκουσμπουνάρης κατεβαίνει με την πολιτική παράταξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και το βίντεο που θα δεις, τα λέει όλα.
Με αφορμή την προσεχή εκλογική διαδικασία για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο Ιωάννης Γκουσμπουνάρης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την πολιτική παράταξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εκπροσωπεί ένα προκλητικό και αμφιλεγόμενο πρόσωπο. Ως ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, φέρνει την επαγγελματική του εμπειρία στο πολιτικό πεδίο, δίνοντας μία...νέα διάσταση στις δηλώσεις του.
Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γκουσμπουνάρης απειλεί πως θα θάψει την Ευρώπη της Angela Merkel και του Jean-Claude Juncker. Με αναφορές σε πρώην ευρωπαίους ηγέτες όπως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Jacques Chirac, ο Γκουσμπουνάρης εκφράζει την αντίθεσή του σε μια Ευρώπη που υποτίθεται ότι εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα των βορείων χωρών.
"Λέμε 'όχι' σε μια γερμανική Ευρώπη των Juncker και της Merkel. Εγώ αυτήν την Ευρώπη θα την θάψω", δηλώνει συγκεκριμένα ο Γκουσμπουνάρης στο βίντεο, κρατώντας στα χέρια του ένα φτυάρι και συμβολίζοντας έτσι την πρόθεσή του με τρόπο ακόμα πιο ανατριχιαστικό. Η αντίδραση στις δηλώσεις αυτές δεν έχει αργήσει να έρθει, με πολλούς να εκφράζουν ανησυχία για το επίπεδο του διαλόγου και της πολιτικής αντιπαράθεσης στην Ευρώπη.
Δαγκωτό.
— avgerinosX ⚫️ Ιστορίες του 41τακατο (@avgerinosx) April 26, 2024
Το καλύτερο σποτ υποψηφίου Ευρωβουλευτή όλων των εποχών... "πέθανα"#Ευρωεκλογες #ευρωεκλογές2024 #εκλογες pic.twitter.com/gQaRZXfvfu
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Παρουσίαση βιβλίου Τσίπρα: Τα σχόλια στα social media
Μετά από μέρες που η επικαιρότητα ασχολήθηκε με το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα ήρθε και η παρουσίαση στο κατάμεστο Παλλάς που σχολιάστηκε πολύ στα social media.
Ο Donald Trump εντείνει τον πόλεμο με τους δημοσιογράφους
Ο Donald Trump ανεβάζει ξανά τους τόνους απέναντι στα media, λανσάροντας μια νέα λίστα "ενόχων" και στοχοποιώντας γνωστούς δημοσιογράφους και μεγάλους οργανισμούς που –όπως λέει– τον αδικούν.
Γραφει Νικη ΚοντομηναO Donald Trump ακύρωσε σχεδόν όλα τα εκτελεστικά διατάγματα του Joe Biden
Ο Donald Trump ακυρώνει σχεδόν όλα τα εκτελεστικά διατάγματα που υπέγραψε ο Joe Biden με autopen, ανοίγοντας νέο γύρο πολιτικής σύγκρουσης και νομικής αβεβαιότητας.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΠλέον, κυκλοφορούν κι αγριογούρουνα στο Περιστέρι (video)
Ένα αγριογούρουνο έκανε… χαλαρή βόλτα στους δρόμους του Περιστερίου και έγινε viral στο TikTok. Το απίθανο στιγμιότυπο προκάλεσε γέλιο, αλλά και απορίες.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΚ. Μητσοτάκης: Στόχος μου η δημιουργία Υπουργείου Έρευνας, Τεχνολογίας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε σε συζήτηση με τρεις προσωπικότητες που είχαν συμπεριληφθεί στο παρελθόν στη λίστα Forbes 30 under 30, κατά την εκδήλωση παρουσίασης της λίστας 2026 που διοργάνωσε το Forbes Greece στο Μέγαρο Μουσικής.
Όσα γράφει ο Αλέξης Τσίπρας στο βιβλίο του, "Ιθάκη"
Ο Αλέξης Τσίπρας στο βιβλίο του "Ιθάκη" αφηγείται τα δύσκολα χρόνια της πρωθυπουργίας του, υπερασπίζεται επιλογές, ανακαλεί κρίσιμες αποφάσεις και ξεκαθαρίζει λογαριασμούς με συντρόφους.
Γραφει Νικη Κοντομηνα
