Eminente Reserva 7YO Rum και Αντώνης Σελέκος δημιούργησαν το τέλειο panettone

Το εμπνευσμένο από το premium Eminente Reserva 7YO Rum panettone, είναι ιδανικό για τους λάτρεις του ρούμι και των γλυκών.

Γράφει: Esquire Editors 12 Δεκεμβρίου 2023

Οι λάτρεις του ρουμιού και των γλυκών έχουν έναν επιπλέον λόγο για να ανυπομονούν για τα φετινά Χριστούγεννα! Ο καταξιωμένος pastry chef Αντώνης Σελέκος, εμπνευσμένος από το premium Eminente Reserva 7YO Rum, δημιουργεί ένα panettone, γλυκό ορόσημο του καταστήματός του, Antonis Selekos Conceptual Desserts σε μια λαχταριστή παραλλαγή με ρούμι. Συνδυάστε το με ένα Eminente Rum σκέτο, με πάγο ή με το αγαπημένο σας Rum Cocktai!

Το Eminente είναι το ρούμι των αντιθέσεων, παρουσιάζει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην ένταση και στη φινέτσα. Είναι εμπνευσμένο από την παράδοση αιώνων της Κούβας στο Ρούμι, και φέρει την υπογραφή του διάσημου César Martí, του νεαρότερου Κουβανού Rum Master. Το Eminente είναι ένα από τα λίγα κουβανέζικα ρούμια που πωλούνται διεθνώς κρατώντας το πολυπόθητο ‘Denominación de Origen Protegida’ διασφαλίζοντας την αυθεντικότητά του.

Eminente Reserva 7YO Rum και Αντώνης Σελέκος δημιούργησαν το τέλειο panettone

Ο Αντώνης Σελέκος, από το 2021, προσφέρει στους πελάτες του καταστήματός του, Antonis Selekos Conceptual Desserts, την δική του εκδοχή πάνω στο παραδοσιακό ιταλικό γλυκό ψωμί των Χριστουγέννων, ένα signature Panettone με σοκολάτα bitter, σταφίδα, cranberries, πορτοκάλι και λεμόνι κονφί με στόχο να κάνει το panettone ένα γλυκό παντός καιρού!

Αν αναζητάτε ένα ξεχωριστό δώρο γιa εσάς και τους αγαπημένους σας μπορείτε να βρείτε το Eminente Rum Panettone και το Eminente Reserva 7YO Rum, στο Antonis Selekos Conceptual Desserts για να χαρίσετε στις στιγμές σας λίγο από το άρωμα των εορτών.

Eminente

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά

Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα

Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.

Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια

Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα