Eminente Reserva 7YO Rum και Αντώνης Σελέκος δημιούργησαν το τέλειο panettone

Το εμπνευσμένο από το premium Eminente Reserva 7YO Rum panettone, είναι ιδανικό για τους λάτρεις του ρούμι και των γλυκών.

Γράφει: Esquire Editors 12 Δεκεμβρίου 2023

Οι λάτρεις του ρουμιού και των γλυκών έχουν έναν επιπλέον λόγο για να ανυπομονούν για τα φετινά Χριστούγεννα! Ο καταξιωμένος pastry chef Αντώνης Σελέκος, εμπνευσμένος από το premium Eminente Reserva 7YO Rum, δημιουργεί ένα panettone, γλυκό ορόσημο του καταστήματός του, Antonis Selekos Conceptual Desserts σε μια λαχταριστή παραλλαγή με ρούμι. Συνδυάστε το με ένα Eminente Rum σκέτο, με πάγο ή με το αγαπημένο σας Rum Cocktai!

Το Eminente είναι το ρούμι των αντιθέσεων, παρουσιάζει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην ένταση και στη φινέτσα. Είναι εμπνευσμένο από την παράδοση αιώνων της Κούβας στο Ρούμι, και φέρει την υπογραφή του διάσημου César Martí, του νεαρότερου Κουβανού Rum Master. Το Eminente είναι ένα από τα λίγα κουβανέζικα ρούμια που πωλούνται διεθνώς κρατώντας το πολυπόθητο ‘Denominación de Origen Protegida’ διασφαλίζοντας την αυθεντικότητά του.

Eminente Reserva 7YO Rum και Αντώνης Σελέκος δημιούργησαν το τέλειο panettone

Ο Αντώνης Σελέκος, από το 2021, προσφέρει στους πελάτες του καταστήματός του, Antonis Selekos Conceptual Desserts, την δική του εκδοχή πάνω στο παραδοσιακό ιταλικό γλυκό ψωμί των Χριστουγέννων, ένα signature Panettone με σοκολάτα bitter, σταφίδα, cranberries, πορτοκάλι και λεμόνι κονφί με στόχο να κάνει το panettone ένα γλυκό παντός καιρού!

Αν αναζητάτε ένα ξεχωριστό δώρο γιa εσάς και τους αγαπημένους σας μπορείτε να βρείτε το Eminente Rum Panettone και το Eminente Reserva 7YO Rum, στο Antonis Selekos Conceptual Desserts για να χαρίσετε στις στιγμές σας λίγο από το άρωμα των εορτών.

Eminente

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα φαγητά πολυτελείας που κάποτε δεν έτρωγε σχεδόν κανείς

Από τις premium κοπές μέχρι τον αστακό, όλα εκείνα τα εδέσματα που βρέθηκαν ιστορικά από τον πάτο στην κορυφή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας