H νέα ΙΟΝ Αμυγδάλου Praliné είναι η σοκολάτα που θα τρώμε όλο το χειμώνα

Νέες αφίξεις.

Γράφει: Esquire Editors 01 Οκτωβρίου 2018

Από το 1947, όταν άνθισε για πρώτη φορά το πιο αναγνωρισμένο κλαδί αμυγδαλιάς της Ελλάδας, η ΙΟΝ Αμυγδάλου αποτελεί σημείο αναφοράς στην ιστορία της ΙΟΝ και στη νέα κατηγορία σοκολατών γάλακτος που δημιούργησε.

Σήμερα, το 2018, η νέα ΙΟΝ Αμυγδάλου Praliné, με πλούσια πραλίνα και κομματάκια αμύγδαλου, μπαίνει στην παρέα της ΙΟΝ Αμυγδάλου και μας υπόσχεται μοναδική γεύση. Η κλασική απολαυστική σοκολάτα των παιδικών μας αναμνήσεων με τα τραγανά φρεσκοκαβουρδισμένα αμύγδαλα εμπλουτίζεται με πραλίνα αμυγδάλου, δίνοντας στο νέο προϊόν διαφορετική υφή και βελούδινη γεύση.

Για τους λάτρεις της σοκολάτας ΙΟΝ Αμυγδάλου, που όμως επιθυμούν να δοκιμάσουν κάτι ξεχωριστό, η νέα Αμυγδάλου Praliné θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη τους συνήθεια. Σε νέα φόρμα 100g για ατελείωτη απόλαυση.

Το σύνολο των εισαγωγών σπόρων κακάο στην Ελλάδα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της. Η ΙΟΝ είναι μια 100% Ελληνική εταιρεία και όλη η παραγωγή των προϊόντων της γίνεται στην Ελλάδα.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Αυτό το ελληνικό τυρί αναδείχθηκε κορυφαίο του κόσμου το 2026

Το TasteAtlas παρουσιάζει τα καλύτερα τυριά παγκοσμίως, με Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα να πρωταγωνιστούν. Μια ματιά στις γεύσεις και τις παραδόσεις που ξεχωρίζουν στον κόσμο.

Μία φίνα κερκυραϊκή κουζίνα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Για ένα βράδυ, το υπέροχο εστιατόριο "Pomo d’ Oro" του Αριστοτέλη Μέγκουλα σερβίρει στο Σymposio at Ark.

Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά

Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα

Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.