Το νέο, νόστιμο και υγιεινό μενού του Γρηγόρη
Για να ακολουθήσεις μια διατροφή, πλούσια σε πρωτεΐνη, φυτικές ίνες και με λιγότερες θερμίδες.
Αναμφισβήτητα η ζωή μας θα ήταν πιο γευστική αν μπορούσαμε καθημερινά να απολαμβάνουμε γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας, παρασκευασμένα με ξεχωριστά υλικά. Ο Γρηγόρης, εδώ και τόσα χρόνια είναι δίπλα μας για να μας προσφέρει πολλές και διαφορετικές επιλογές, για όλες τις προτιμήσεις και στιγμές της ημέρας.
Tώρα λοιπόν, ετοίμασε μοναδικές γευστικές προτάσεις που είναι στα καλύτερά τους, γεμάτες με αναπάντεχα γευστικά αλλά και θρεπτικά συστατικά που όχι μόνο μας εκπλήσσουν αλλά μας γεμίζουν με ενέργεια!
Αν θέλετε κι εσείς να ακολουθήσετε μια διατροφή, πλούσια σε πρωτεΐνη, φυτικές ίνες και με λιγότερες θερμίδες,αλλά και να εμπλουτίσετε τις επιλογές σας με νέους γευστικούς συνδυασμούς, αρκεί να δοκιμάσετε τα νέα προϊόντα του Γρηγόρη.
Δεν μπορείτε να επιλέξετε ποια είναι καλύτερη, αφού όλες είναι στα καλύτερά τους! Διαλέξτε ανάμεσα στις νέες σαλάτες: σαλάτα με κινόα και cranberries & σαλάτα με φακές και τόνο ή στις νέες τορτίγιες: τορτίγια αυγό ή σολομό & σάλτσα από αβοκάντο Κρήτης. Κι αν θέλετε να απολαύσετε μια γλυκιά γεύση- χωρίς ενοχές- επιλέξτε κουλούρι Θεσσαλονίκης με μαρμελάδα ρόδι & τυρί κρέμα κ ή γιαούρτι με μαρμελάδα ρόδι & cookies βρώμης.
Συνοδέψετε το γεύμα σας με ένα smoothie, επιλέγοντας τα νέα vegan smoothies με φρέσκα φρούτα και ρόφημα αμυγδάλου, καρύδας, σόγιας ή ακόμη και Lacto Free Smoothie με φρέσκα φρούτα, γι όσους έχουν δυσανεξία στην λακτόζη ή την αποφεύγουν λόγω προτίμησης.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Fissler: Όταν η γερμανική ακρίβεια συναντά τη χαρά του μαγειρέματος
Από το 1845 έως σήμερα, η Fissler αποτελεί συνώνυμο της γερμανικής ακρίβειας στο μαγείρεμα, με premium σκεύη που αντέχουν στον χρόνο.
Όσπρια στο γιορτινό τραπέζι; Ναι! Ιδέες για να τα βάλεις από το πρώτο dip μέχρι το κυρίως πιάτο
Όσπρια στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σου, σε ρόλο πρωταγωνιστή: κρεμώδη dips, σαλάτες και κυρίως πιάτα για κάθε τύπο καλεσμένου.
Το Pomo d’ Oro εντυπωσίασε την Αθηναϊκή Ριβιέρα με την πρωτότυπα κερκυραϊκή κουζίνα του
Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.
Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα
Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.
Αυτό το ελληνικό τυρί αναδείχθηκε κορυφαίο του κόσμου το 2026
Το TasteAtlas παρουσιάζει τα καλύτερα τυριά παγκοσμίως, με Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα να πρωταγωνιστούν. Μια ματιά στις γεύσεις και τις παραδόσεις που ξεχωρίζουν στον κόσμο.
Μία φίνα κερκυραϊκή κουζίνα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
Για ένα βράδυ, το υπέροχο εστιατόριο "Pomo d’ Oro" του Αριστοτέλη Μέγκουλα σερβίρει στο Σymposio at Ark.