Το αθηναϊκό εστιατόριο που γοήτευσε τους New York Times και η καταπράσινη αυλή του

Το βραβευμένο εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, με άρωμα Μάνης, επανήλθε μετά τη δύσκολη συνθήκη που αντιμετώπισε συνολικά ο κλάδος της εστίασης.

Γράφει: Esquire Editors 28 Ιουνίου 2020

Το ΜΑΝΗΜΑΝΗ, το βραβευμένο εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, με άρωμα Μάνης, επανήλθε μετά τη δύσκολη συνθήκη που αντιμετώπισε συνολικά ο κλάδος της εστίασης και όχι μόνο, με κήπο και νέες γευστικές προτάσεις. Ο πολυαναμενόμενος, από τους φίλους του εστιατορίου, κήπος έχει πρόσβαση στην οδό Δημητρακοπούλου 7, ακριβώς πίσω από τη Φαλήρου 10, την κεντρική είσοδο του ΜΑΝΗΜΑΝΗ, στο ισόγειο του ίδιου νεοκλασικού κτιρίου.

Το αθηναϊκό εστιατόριο που γοήτευσε τους New York Times και η καταπράσινη αυλή του

Η φιλοσοφία της κάρτας του εστιατορίου αφορά πλέον σε ένα πάντρεμα διαχρονικά αγαπημένων γεύσεων και νέων προτάσεων, που θα αλλάζει κάθε εβδομάδα. 

Η συνέχεια στο Womantoc.gr

 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Εστιατόρια

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Το Vintage είναι ένα νόστιμο playground του κρασιού

Μία εκπληκτική συλλογή κρασιών, αμέτρητες επιλογές σε ποτήρι και καλοφτιαγμένα πιάτα κάνουν τη διαφορά στο wine bar-bistro της οδού Μητροπόλεως.

The Royal Monkey: Όταν το fusion γίνεται cool

Στο πανέμορφο bar-restaurant της Κηφισιάς, ο Γιάννης Λιόκας παρουσιάζει μία διαφορετική αλλά εξίσου νόστιμη πτυχή του.