Το αθηναϊκό εστιατόριο που γοήτευσε τους New York Times και η καταπράσινη αυλή του
Το βραβευμένο εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, με άρωμα Μάνης, επανήλθε μετά τη δύσκολη συνθήκη που αντιμετώπισε συνολικά ο κλάδος της εστίασης.
Το ΜΑΝΗΜΑΝΗ, το βραβευμένο εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, με άρωμα Μάνης, επανήλθε μετά τη δύσκολη συνθήκη που αντιμετώπισε συνολικά ο κλάδος της εστίασης και όχι μόνο, με κήπο και νέες γευστικές προτάσεις. Ο πολυαναμενόμενος, από τους φίλους του εστιατορίου, κήπος έχει πρόσβαση στην οδό Δημητρακοπούλου 7, ακριβώς πίσω από τη Φαλήρου 10, την κεντρική είσοδο του ΜΑΝΗΜΑΝΗ, στο ισόγειο του ίδιου νεοκλασικού κτιρίου.
Η φιλοσοφία της κάρτας του εστιατορίου αφορά πλέον σε ένα πάντρεμα διαχρονικά αγαπημένων γεύσεων και νέων προτάσεων, που θα αλλάζει κάθε εβδομάδα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Όλα όσα τρώνε και πίνουν στο The Gentlemen του Guy Ritchie
Η κορυφαία σειρά του Netflix αυτή τη στιγμή, περιλαμβάνει μπόλικο και εκλεπτυσμένο φαγοπότι.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΜία γευσιγνωσία 'Μπουκιά και συγχώριο' στο Iama
Ηλίας Μαμαλάκης και Ηλίας Σκουλάς ενώνουν τις δυνάμεις τους το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαρτίου, στο δημοφιλές μεζεδοπωλείο του Παλαιού Φαλήρου.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΗ διαδρομή της λαγάνας στο σήμερα
Καμία Καθαρή Δευτέρα δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς αυτήν.
Γραφει Γιαννης ΣπανοςΕγκλήματα κατά της ιταλικής κουζίνας
Μία έρευνα αποκαλύπτει όλα όσα θα έκαναν τον Massimo Bottura να ξαναγυρίσει στη Νομική και τον Dario Cecchini να γίνει vegan.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈνας μίνι οδηγός για εστιατόρια και ταβέρνες για όλη τη Σαρακοστή
Ό,τι πρέπει για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.
Το θρυλικό Château de Beaucastel στη Μεγάλη Βρεταννία
Ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων στο εμβληματικό αθηναϊκό σποτ.
Γραφει Μπαμπης Δουκας