Για πίτσα στο Etien

Μία από τις νοστιμότερες εκδοχές του απόλυτου comfort food για delivery και take away.

Ένα stazione centrale βρίσκεται στο κέντρο του Ψυχικού και λειτουργεί ως αφετηρία για γευστικά ταξίδια. Εμπνευσμένο από τους σταθμούς τρένων, το Etien Pizza Bar μεταφέρει το όραμα του δημιουργού του, Etien, από την Ιταλία στην Αθήνα. Αυτό το όμορφο pizza bar, κερδίζει τις εντυπώσεις χάρη στον σχεδιασμό του, που δίνει έμφαση σε λεπτομέρειες, όπως τα booths και τις χαρακτηριστικές κρεμαστές μπάλες - φώτα, και τη χρωματική παλέτα που βασίστηκε στα κτήρια της Νότιας Ιταλίας, με έναν τολμηρό και εντελώς απρόσμενο συνδυασμό δίνοντας έμφαση στο ροζ και σε δεύτερο επίπεδο, στα χρώματα της Μεσογείου όπως το κίτρινο και το aqua. 

Πλήρως εναρμονισμένο στις τάσεις της εποχής, που θέλουν το φαγητό στο χέρι να αποκτά gourmet υπόσταση, αλλά και στις αλλαγές που έφερε η πανδημία, το Etien λειτουργεί ως ένα pizza bar όπου μπορείτε να παραγγείλετε το φαγητό σας στο σπίτι ή να το παραλάβετε με ευκολία.

Στόχος του Etien είναι να δημιουργήσει την αυθεντική ιταλική πίτσα, με λεπτή τραγανή ζύμη και εκλεκτά υλικά όπως σάλτσα από ντομάτες St. Marzano, μοτσαρέλα, μπουράτα και πολλά ακόμα. 

Η συνέχεια στο Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα

Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.

Γραφει Γιαννης Σπανος