Το EKIBEN by Birdman και η Moët & Chandon φέρνουν την εμπειρία του amorous dining

Η πιο διάσημη σαμπάνια στον κόσμο και ο κορυφαίος σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Γράφει: Esquire Editors 11 Φεβρουαρίου 2021

Η Moët & Chandon, η πιο διάσημη σαμπάνια στον κόσμο, και ο Άρης Βεζενές, ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες σεφ, συνεργάζονται και δημιουργούν ένα μοναδικό tailor - made μενού στο εστιατόριο Ekiben by Birdman με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Φέτος ακόμη και η πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου θα είναι διαφορετική μιας και θα πρέπει να την γιορτάσουμε από την ασφάλεια του σπιτιού μας.

Η Moët & Chandon, η σαμπάνια των μικρών και των μεγάλων στιγμών, σας καλεί να γιορτάσετε με ένα ξεχωριστό τρόπο αυτή την ημέρα και να δώσετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο μια απόλυτα exclusive εμπειρία.

Με κλειστά τα αγαπημένα μας εστιατόρια, η εμπειρία του amorous dining έρχεται στο δικό σας χώρο και η Moët Rosé Imperial αποτελεί την ιδανική πρόταση για μια βραδιά γεμάτη ρομαντισμό, πολυτέλεια και συντροφικότητα.

Η εμπειρία σε συνδυασμό με τον τολμηρό πειραματισμό του σεφ και το εξαιρετικό savoir-faire της Moët & Chandon αναδεικνύουν τους μοναδικούς χαρακτήρες της εκλεκτής σαμπάνιας Moët & Chandon Rosé Imperial μέσα από τις πιο αγνές γεύσεις της σύγχρονης ιαπωνικής κουζίνας.

Το EKIBEN by Birdman και η Moët & Chandon φέρνουν την εμπειρία του amorous dining

Το μενού είναι σχεδιασμένο από τον Άρη Βεζενέ ειδικά για at-home dining experience lovers και περιλαμβάνει μοναδικά πιάτα σε ένα εξαιρετικό packaging το οποίο θα σας παραδοθεί μέσα από το premium delivery service by Moët & Chandon. Το μενού είναι διαθέσιμο για τις 12,13 & 14 Φεβρουαρίου κατόπιν προπαραγγελίας.

Ο κος. Βεζενές δήλωσε χαρακτηριστικά: "Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αναζητά ένα μενού που να μπορούμε να απολαύσουμε κυρίαρχα με τα χέρια μας και όχι με μαχαιροπίρουνα. Θέλουμε να υπάρχει η δυνατότητα να το απολαύσουμε όχι μόνο στο σπίτι μας αλλά γιατί όχι και στο κρεββάτι ενός ξενοδοχείου. Είναι ίσως η μόνη μέρα του χρόνου που σχεδιάστηκε με αφορμή το At-Home experience. Το μενού μας λοιπόν αγκαλιάζει αυτήν την ιεροτελεστία με κυρίαρχη έμπνευση συνταγές που φωνάζουν romantic comfort food".


Info

Birdman
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103212800
Διεύθυνση: Βουλής 35, Αθήνα 105 57
ekiben@birdman.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Πώς μπορεί να σε ξεγελάσει ένα εστιατόριο ώστε να δώσεις περισσότερα χρήματα

Πίσω από κάθε μενού σε ένα εστιατόριο κρύβεται στρατηγική. Από τις τιμές χωρίς σύμβολα μέχρι τα "παραμυθένια" ονόματα πιάτων, μάθε πώς σε κάνουν να ξοδεύεις περισσότερα χωρίς να το καταλάβεις.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Όλα τα οφέλη των κόκκινων φρούτων που δεν πρέπει να αγνοείς

Τα κόκκινα φρούτα κερδίζουν συνεχώς έδαφος στη διατροφή. Μάθε γιατί θεωρούνται πολύτιμα για τον οργανισμό και ποια οφέλη προσφέρουν πέρα από τη γεύση τους.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Αυτό το φρούτο ρίχνει την πίεση και βοηθά στον ύπνο

Αν κοιμάσαι δύσκολα, νιώθεις καταπονημένος μετά την προπόνηση ή έχεις θέμα με την πίεση, τότε ίσως πρέπει να στραφείς σε ένα καλοκαιρινό φρούτο που κάνει παραπάνω απ’ όσα νομίζεις.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Πίτσα: Πού ακριβώς χρησιμεύει αυτό το πλαστικό στο κέντρο;

Ένα μικρό, σχεδόν αόρατο αντικείμενο βρίσκεται συχνά στο κέντρο της πίτσας. Δεν είναι διακοσμητικό. Έχει λόγο ύπαρξης και η ιστορία του ξεκινά από το 1985.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Αυτή η ταβέρνα θα μείνει ανοιχτή όλο τον Αύγουστο στην Αθήνα

Σε περίπτωση που δεν έχεις σκοπό να φύγεις από το κλεινόν άστυ και υπάρχει στο μυαλό σου το ερώτημα "πού τρώμε τον Αύγουστο στην Αθήνα;", ορίστε μια ωραία απάντηση. Η αυλή της θα λειτουργεί όλες τις μέρες εκτός από τις 14/08.

Αυτό ψηφίστηκε ως το νοστιμότερο κρέας στον κόσμο-πού το βρίσκεις

"Καλό κρέας" μπορεί να είναι και το αρνάκι γάλακτος από το χωριό σου, δεν αμφιβάλλουμε. Όμως, ένα premium steak από την άλλη άκρη του κόσμου σάρωσε τα βραβεία για δεύτερη χρονιά στο World Steak Challenge και περισσότερα διαβάζεις εντός.

Γραφει Νικη Κοντομηνα