Το EKIBEN by Birdman και η Moët & Chandon φέρνουν την εμπειρία του amorous dining

Η πιο διάσημη σαμπάνια στον κόσμο και ο κορυφαίος σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Γράφει: Esquire Editors 11 Φεβρουαρίου 2021

Η Moët & Chandon, η πιο διάσημη σαμπάνια στον κόσμο, και ο Άρης Βεζενές, ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες σεφ, συνεργάζονται και δημιουργούν ένα μοναδικό tailor - made μενού στο εστιατόριο Ekiben by Birdman με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Φέτος ακόμη και η πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου θα είναι διαφορετική μιας και θα πρέπει να την γιορτάσουμε από την ασφάλεια του σπιτιού μας.

Η Moët & Chandon, η σαμπάνια των μικρών και των μεγάλων στιγμών, σας καλεί να γιορτάσετε με ένα ξεχωριστό τρόπο αυτή την ημέρα και να δώσετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο μια απόλυτα exclusive εμπειρία.

Με κλειστά τα αγαπημένα μας εστιατόρια, η εμπειρία του amorous dining έρχεται στο δικό σας χώρο και η Moët Rosé Imperial αποτελεί την ιδανική πρόταση για μια βραδιά γεμάτη ρομαντισμό, πολυτέλεια και συντροφικότητα.

Η εμπειρία σε συνδυασμό με τον τολμηρό πειραματισμό του σεφ και το εξαιρετικό savoir-faire της Moët & Chandon αναδεικνύουν τους μοναδικούς χαρακτήρες της εκλεκτής σαμπάνιας Moët & Chandon Rosé Imperial μέσα από τις πιο αγνές γεύσεις της σύγχρονης ιαπωνικής κουζίνας.

Το EKIBEN by Birdman και η Moët & Chandon φέρνουν την εμπειρία του amorous dining

Το μενού είναι σχεδιασμένο από τον Άρη Βεζενέ ειδικά για at-home dining experience lovers και περιλαμβάνει μοναδικά πιάτα σε ένα εξαιρετικό packaging το οποίο θα σας παραδοθεί μέσα από το premium delivery service by Moët & Chandon. Το μενού είναι διαθέσιμο για τις 12,13 & 14 Φεβρουαρίου κατόπιν προπαραγγελίας.

Ο κος. Βεζενές δήλωσε χαρακτηριστικά: "Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αναζητά ένα μενού που να μπορούμε να απολαύσουμε κυρίαρχα με τα χέρια μας και όχι με μαχαιροπίρουνα. Θέλουμε να υπάρχει η δυνατότητα να το απολαύσουμε όχι μόνο στο σπίτι μας αλλά γιατί όχι και στο κρεββάτι ενός ξενοδοχείου. Είναι ίσως η μόνη μέρα του χρόνου που σχεδιάστηκε με αφορμή το At-Home experience. Το μενού μας λοιπόν αγκαλιάζει αυτήν την ιεροτελεστία με κυρίαρχη έμπνευση συνταγές που φωνάζουν romantic comfort food".


Info

Birdman
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103212800
Διεύθυνση: Βουλής 35, Αθήνα 105 57
ekiben@birdman.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας