Το EKIBEN by Birdman και η Moët & Chandon φέρνουν την εμπειρία του amorous dining
Η πιο διάσημη σαμπάνια στον κόσμο και ο κορυφαίος σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.
Η Moët & Chandon, η πιο διάσημη σαμπάνια στον κόσμο, και ο Άρης Βεζενές, ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες σεφ, συνεργάζονται και δημιουργούν ένα μοναδικό tailor - made μενού στο εστιατόριο Ekiben by Birdman με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Φέτος ακόμη και η πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου θα είναι διαφορετική μιας και θα πρέπει να την γιορτάσουμε από την ασφάλεια του σπιτιού μας.
Η Moët & Chandon, η σαμπάνια των μικρών και των μεγάλων στιγμών, σας καλεί να γιορτάσετε με ένα ξεχωριστό τρόπο αυτή την ημέρα και να δώσετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο μια απόλυτα exclusive εμπειρία.
Με κλειστά τα αγαπημένα μας εστιατόρια, η εμπειρία του amorous dining έρχεται στο δικό σας χώρο και η Moët Rosé Imperial αποτελεί την ιδανική πρόταση για μια βραδιά γεμάτη ρομαντισμό, πολυτέλεια και συντροφικότητα.
Η εμπειρία σε συνδυασμό με τον τολμηρό πειραματισμό του σεφ και το εξαιρετικό savoir-faire της Moët & Chandon αναδεικνύουν τους μοναδικούς χαρακτήρες της εκλεκτής σαμπάνιας Moët & Chandon Rosé Imperial μέσα από τις πιο αγνές γεύσεις της σύγχρονης ιαπωνικής κουζίνας.

Το μενού είναι σχεδιασμένο από τον Άρη Βεζενέ ειδικά για at-home dining experience lovers και περιλαμβάνει μοναδικά πιάτα σε ένα εξαιρετικό packaging το οποίο θα σας παραδοθεί μέσα από το premium delivery service by Moët & Chandon. Το μενού είναι διαθέσιμο για τις 12,13 & 14 Φεβρουαρίου κατόπιν προπαραγγελίας.
Ο κος. Βεζενές δήλωσε χαρακτηριστικά: "Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αναζητά ένα μενού που να μπορούμε να απολαύσουμε κυρίαρχα με τα χέρια μας και όχι με μαχαιροπίρουνα. Θέλουμε να υπάρχει η δυνατότητα να το απολαύσουμε όχι μόνο στο σπίτι μας αλλά γιατί όχι και στο κρεββάτι ενός ξενοδοχείου. Είναι ίσως η μόνη μέρα του χρόνου που σχεδιάστηκε με αφορμή το At-Home experience. Το μενού μας λοιπόν αγκαλιάζει αυτήν την ιεροτελεστία με κυρίαρχη έμπνευση συνταγές που φωνάζουν romantic comfort food".
Info
Birdman
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103212800
Διεύθυνση: Βουλής 35, Αθήνα 105 57
ekiben@birdman.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Αυτό το ελληνικό τυρί αναδείχθηκε κορυφαίο του κόσμου το 2026
Το TasteAtlas παρουσιάζει τα καλύτερα τυριά παγκοσμίως, με Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα να πρωταγωνιστούν. Μια ματιά στις γεύσεις και τις παραδόσεις που ξεχωρίζουν στον κόσμο.
Μία φίνα κερκυραϊκή κουζίνα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
Για ένα βράδυ, το υπέροχο εστιατόριο "Pomo d’ Oro" του Αριστοτέλη Μέγκουλα σερβίρει στο Σymposio at Ark.
Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο
Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςChic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza
Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.
10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά
Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈνα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα
Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.