Το νόστιμο food project του Naif
4 διαφορετικές επιλογές σε pizza συνδυάζονται με 4 μοναδικά κρασιά φυσικής οινοποίησης.
Μένοντας πιστό στο DNA του - ποιοτικό φαγητό και ενημερωμένη κάβα - το Naif δημιούργησε το πιο νόστιμο project. Όντας ένα από τα μαγαζιά που ήρθαν εξαρχής αντιμέτωπα με τις σαρωτικές αλλαγές που έφερε η πανδημία, το Naif κλήθηκε να επανεφεύρει αρκετές φορές τον εαυτό του, χωρίς να χάσει όμως την ταυτότητα και τη φιλοσοφία του. Στους μήνες που πέρασαν, κέρδισε φανατικό κοινό αναζητούσε ένα νέο, ανεπιτήδευτο στέκι με καλοφτιαγμένα ποτά (τα οποία πλέον έρχονται στο σπίτι σας εμφιαλωμένα), ψαγμένα κρασιά και εκλεκτές επιλογές φαγητού μέσα από μία μικρή, προσεγμένη λίστα.
Η pizza αποτέλεσε εξαρχής ένα από τα δυνατά "χαρτιά" του Naif. Το ίδιο και οι ετικέτες κρασιών. Και τώρα, καθώς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα ακόμα lockdown, το Naif έστησε το τέλειο food project, διευκολύνοντας τις επιλογές και τις αποφάσεις μας: συνδυάζει μία pizza και ένα μπουκάλι κρασί φροντίζοντας να δημιουργήσει το ιδανικό wine & food pairing.
Η συνέχεια στο Harpersbazaar.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza
Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.
10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά
Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈνα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα
Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.
Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'
Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.
Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια
Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΑπό τους Πεύκους της Ρόδου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: Ένα εστιατόριο-διαμάντι σερβίρει για ένα βράδυ στη Γλυφάδα
Τιμημένο με την υψηλή διάκριση Top Noch από τους Χρυσούς Σκούφους του αθηνοράματος, καταφθάνει στο Ark και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, στις 21 Νοεμβρίου.