Το νόστιμο food project του Naif

4 διαφορετικές επιλογές σε pizza συνδυάζονται με 4 μοναδικά κρασιά φυσικής οινοποίησης.

Μένοντας πιστό στο DNA του - ποιοτικό φαγητό και ενημερωμένη κάβα - το Naif δημιούργησε το πιο νόστιμο project. Όντας ένα από τα μαγαζιά που ήρθαν εξαρχής αντιμέτωπα με τις σαρωτικές αλλαγές που έφερε η πανδημία, το Naif κλήθηκε να επανεφεύρει αρκετές φορές τον εαυτό του, χωρίς να χάσει όμως την ταυτότητα και τη φιλοσοφία του. Στους μήνες που πέρασαν, κέρδισε φανατικό κοινό αναζητούσε ένα νέο, ανεπιτήδευτο στέκι με καλοφτιαγμένα ποτά (τα οποία πλέον έρχονται στο σπίτι σας εμφιαλωμένα), ψαγμένα κρασιά και εκλεκτές επιλογές φαγητού μέσα από μία μικρή, προσεγμένη λίστα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Νaif Athens (@naifathens)

Η pizza αποτέλεσε εξαρχής ένα από τα δυνατά "χαρτιά" του Naif. Το ίδιο και οι ετικέτες κρασιών. Και τώρα, καθώς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα ακόμα lockdown, το Naif έστησε το τέλειο food project, διευκολύνοντας τις επιλογές και τις αποφάσεις μας: συνδυάζει μία pizza και ένα μπουκάλι κρασί φροντίζοντας να δημιουργήσει το ιδανικό wine & food pairing.

Η συνέχεια στο Harpersbazaar.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα

Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.

Γραφει Γιαννης Σπανος

5 συνταγές για να φτιάξεις στο air fryer ακόμα κι αν είσαι 'άμπαλος' στο μαγείρεμα

Δε χρειάζεται ούτε masterchef να είσαι, ούτε να ασχολείσαι γενικά με την κουζίνα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Napul’è όπως λέμε Italiano Vero

Μάγκυ Ταµπακάκη και Francesco "Ciccio" Granata σε µεταφέρουν γευστικά µέχρι την Ιταλία, δικαιολογώντας κάθε φορά απόλυτα τη φήµη του εστιατορίου της Βάρης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας