Στα TGI Fridays™ για νέα Burgers και Margarita MAYnia

Τα αγαπημένα TGI Fridays™ επέστρεψαν με νέα Burgers και Margarita MAYnia.

Ήρθε ο Μάιος και φέρνει την άνοιξη στα TGI Fridays™ με Margarita MAYnia και μοναδικές νέες γεύσεις.  Τα TGI Fridays™ σε υποδέχονται ξανά στις αυλές τους για καθημερινές αποδράσεις από την πόλη, ξεκινώντας από τα βόρεια προάστια, το κατάστημα της Κηφισιάς, αποτελεί το απόλυτο σημείο αναφοράς των TGI Fridays™, για τους νότιους το κατάστημα της Γλυφάδας συνδυάζει την εύκολη πρόσβαση μέσα στην πόλη, ενώ το κατάστημα του Φλοίσβου αποτελεί το ιδανικό hot spot για να απολαύσεις το cocktail ή το γεύμα σου με θέα την Μαρίνα.

Εντυπωσιακά νέα burger έρχονται για να ανατρέψουν τις ήδη αγαπημένες γεύσεις.

Στα TGI Fridays™ για νέα Burgers και Margarita MAYnia

Το Truffle Parmesan Burger με καπνιστό τυρί Gouda, mushrooms ragout και Truffle Parmesan sauce προστίθεται στη λίστα των μοναδικών τους burger με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά.  Όπως και το "άτακτο με ιταλικό ταπεραμέντο" The Italian Job: με Fried Mozzarella, Garlic Parmesan sauce, λιωμένη Mozzarella, φέτες Pepperoni και Spicy Pizza sauce. Για τους πιο τολμηρούς το Texan Cowboy με μοσχαρίσιο burger, σιγομαγειρεμένο μοσχάρι φούρνου, μανιτάρια σωτέ, grilled balsamic onions, Swiss, τραγανά frizzled onions και Au Jus sauce, θα σας οδηγήσει σε μια γευστική περιπλάνηση. Ενώ για τους λάτρεις του κοτόπουλου το Californian Chicken Dream θα σας μεταφέρεις στις ακτές του LA, με στήθος κοτόπουλου σχάρας με μπαχαρικά Cajun, Swiss, φρέσκο guacamole & Sweet Chili sauce. Για τους vegetarian υπάρχει το το Homemade Quinoa Burger, με χειροποίητο μπιφτέκι λαχανικών από τρίχρωμη quinoa, μανιτάρια champignon, κόκκινα φασόλια, Soya sauce και θυμάρι. Όλα τα burgers σερβίρονται σε αφράτο ψωμί brioche που παρασκευάζεται καθημερινά χωρίς καθόλου συντηρητικά.

FRIDAYS ΝΕΑ ΜΠΕΡΓΚΕΡ 3

Τα μοναδικά burgers, δεν θα μπορούν να μην συνδυαστούν με ένα από τα αγαπημένα signature cocktails. Γι’ αυτό τα TGI Fridays™ έχουν φροντίσει για εσάς με Margarita MAYnia, δροσερές Margaritas με 5€ για όλο τον Μάιο. Διάλεψε την αγαπημένη σου μαργαρίτα μεταξύ των Fridays™ Classic Margarita, Best Fridays™ Margarita, Mango Margarita, Strawberry Basil Margarita ή Spicy Pineapple Margarita και απόλαυσέ την σε μια ηλιόλουστη αυλή μαζί με την παρέα σου. Εναλλακτικά μπορείς να τις απολαύσεις TO-GO στη βόλτα.

FRIDAYS ΝΕΑ ΜΠΕΡΓΚΕΡ 1

Πιάσε τον Μάη με Margarita MAYnia στις εξωτερικές αυλές των TGI Fridays™ και απέδρασε με μοναδικές γεύσεις, εκεί που κάθε μέρα είναι Παρασκευή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας