Tasty Awards 2023: Τα εστιατόρια των ξενοδοχείων που ποντάρουν στην 5άστερη γαστρονομία

Ήρθε η ώρα να ψηφίσεις τα αγαπημένα σου στέκια για εκλεκτό φαγητό.

Γράφει: Tasty-guide.gr 30 Ιανουαρίου 2023

Το γαστρονομικό επίπεδο των ξενοδοχείων της Αθήνας ανεβαίνει εντυπωσιακά χρόνο με το χρόνο. Η καινούρια εποχή που έχει ήδη ξεκινήσει μετά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας, βρίσκει την πόλη με ανανεωμένα τα μενού των εστιατορίων στα μεγάλα ξενοδοχεία της, αλλά και με πολλές νέες αφίξεις που μας προκαλούν να κλείσουμε όχι μόνο δωμάτιο, αλλά και τραπέζι.

Οι επιλογές πλέον είναι πολλές και καλύπτουν όλη την γκάμα των γαστρονομικών επιλογών από τους κολοκυθοκεφτέδες με γιαούρτι μέχρι ένα καταπληκτικό pad thai, από τα καλύτερα που μπορείς να βρεις δυτικά του Κόλπου της Βεγγάλης. Το σημαντικό εδώ και κάποια χρόνια είναι πως τα ξενοδοχεία με τις επενδύσεις που έχουν κάνει στη γαστρονομία, έχουν μπει δυνατά στον εστιατορικό χάρτης της Αθήνας. Τα εστιατόρια τους πλέον είναι επιλογές όχι μόνο για τους επισκέπτες, αλλά και για τους κατοίκους της πόλης που τα έχουν βάλει σταθερά στην ατζέντα τους.

Στο κέντρο με συγκλονιστικές θέες στην Ακρόπολη, στα ήσυχα καταπράσινα στενά των βορείων προαστίων, ή και νότια, με το γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας στο φόντο, στις κουζίνες των ξενοδοχείων ψήνονται καινούριες ιδέες, σερβίρονται δημιουργικές γεύσεις, μαγειρεύοντα μενού αξιώσεων.

Αυτό συμβαίνει 100% στα εστιατόρια των ξενοδοχείων που συμμετέχουν στα Tasty Awards 2023. Ήδη αγαπημένα του κοινού, μας καλούν να τα ψηφίσουμε και να στηρίξουμε εκείνο που μας έχει κερδίσει περισσότερο.

Ψηφίζουμε τώρα εδώ!

TASTY AWARDS 23 - ΧΟΡΗΓΟΙ

Βίκος

Don Papa Rum

Βίκος Cola

Metro Cash & Carry

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα

Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Napul’è όπως λέμε Italiano Vero

Μάγκυ Ταµπακάκη και Francesco "Ciccio" Granata σε µεταφέρουν γευστικά µέχρι την Ιταλία, δικαιολογώντας κάθε φορά απόλυτα τη φήµη του εστιατορίου της Βάρης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι πρέπει να κάνεις για να είναι υγιεινές οι τηγανητές πατάτες στο air fryer

Και δεν αναφερόμαστε στο πόσο λάδι (δεν) πρέπει να βάλεις ούτε στις θερμίδες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας

Ο σημαντικότερος γαστρονομικός θεσμός της χώρας μπήκε στην 4η δεκαετία της ύπαρξής του και ξεχώρισε για φέτος 43 σπουδαία εστιατόρια.

Γραφει Μπαμπης Δουκας