To ON Residence και το Όλυμπος Νάουσα παρουσιάζουν το Chef’s Lab

Μοναδικές εμπειρίες γαστρονομίας για μόλις 22 άτομα σε ένα ιδιαίτερο, διαδραστικό concept με τον σεφ Δημήτρη Τασιούλα και την ομάδα του.

Γράφει: Esquire Editors 09 Μαρτίου 2023

H oμάδα του Όλυμπος Νάουσα και ο chef Δημήτρης Τασιούλας είναι άνθρωποι ανήσυχοι και δημιουργικοί, που διαρκώς ψάχνουν, ανακαλύπτουν, ενδιαφέρονται. Θέλωντας να προχωρήσουν πέρα από το ήδη αγαπημένο μενού του Όλυμπος Νάουσα, αφουγκράζονται και πειραματίζονται με τις νέες τάσεις στη γαστρονομία σε μια προσπάθεια να εξελίσσονται διαρκώς.

Έτσι προέκυψε το Chef’s Lab, μια διαδραστική εμπειρία όπου οι καλεσμένοι δοκιμάζουν νέες γεύσεις, ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τον σεφ και την ομάδα του, να προτείνουν ιδέες και να μάθουν περισσότερα για τις επόμενες γεύσεις του Όλυμπoς Νάουσα. Είναι μια εμπειρία εντελώς διαφορετική και απόλυτα διαδραστική. Φυσικά κρασιά, μοριακή γαστρονομία, ασιατική κουζίνα, ζυμώσεις και άλλες τάσεις της διεθνούς γαστρονομίας είναι μερικά μόνο από όσα τους ενθουσιάζουν και τους εμπνέουν.

To ON Residence και το Όλυμπος Νάουσα παρουσιάζουν το Chef’s Lab

Κάθε Τρίτη λοιπόν σας προσκαλούν να δοκιμάσετε, να συζητήσετε να ανακαλύψετε μαζί τους αυτές τις νέες τάσεις πριν ακόμα φτάσουν στα πιάτα του "Όλυμπος Νάουσα” σε μοναδικές βραδιές 22 μόνο θέσεων. Γαστρονομικές εκπλήξεις, εκλεκτοί και αγαπημένοι φίλοι καλεσμένοι, απροσδόκητοι συνδυασμοί σας περιμένουν σε μια εμπειρία γαστρονομίας διαφορετική από αυτές που έχετε συνηθίσει.

Οι γευστικές περιπέτειες ξεκινούν την Τρίτη 14 Μαρτίου, με την πρώτη εκδήλωση! Ο Δημήτρης Τασιούλας και η ομάδα του εξετάζουν μια όχι και τόσο γνωστή του αγάπη: τους δρόμους της Ασίας. Πειραματίζεται με izakaya, φτιάχνει σπιτικά dumplings ανοίγει τα καλύτερα γιαπωνέζικα ουίσκι του και περιμένει τους εκλεκτούς του καλεσμένους για να τα απολαύσουν. Μην το χάσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 231 027 5715

ON Residence // Λεωφόρος Νίκης 5, 546 24, Θεσσαλονίκη – onresidence.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στα νέα εστιατόρια που τρώει τώρα η Αθήνα

Από wine bars-σουξέ και meta burgerάδικα μέχρι λαχταριστά new age bakeries.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Σπιτικό σούσι - ναι, μπορείς

Ήρθε η ώρα να γίνεις ένας μίνι Σωτήρης Κοντιζάς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Drakoulis Dry & Raw όπως λέμε κορυφαίο κρέας και δυνατά beats

Ένα brand και δύο εστιατόρια σχεδόν συνώνυμα με την καρνιβορική υπεροχή στην πόλη.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Στο Lolita's για dolce vita και φίνα ιταλική κουζίνα

Το bar resto του Ψυχικού παρλάρει απταίστως τη γευστική γλώσσα της γείτονος σε ένα αλέγρο περιβάλλον.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Mandarin Oriental x 2: Γευστική σύζευξη Μεσσηνίας-Παρισιού από τον Bertrand Valegeas

Από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου το Mandarin Oriental - Costa Navarino ταξιδεύει στο Mandarin Oriental - Paris για μια γαστρονομική εμπειρία με άρωμα Ελλάδας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

To συγκλονιστικό κόλπο για να κάνεις σφαιροποίηση φαγητού α λα Masterchef

Είσαι έτοιμος να μάθεις τη βασική προετοιμασία της λεγόμενης μοριακής κουζίνας και να την εφαρμόσεις στο σπίτι σου;

Γραφει Γιαννης Σπανος