To ON Residence και το Όλυμπος Νάουσα παρουσιάζουν το Chef’s Lab

Μοναδικές εμπειρίες γαστρονομίας για μόλις 22 άτομα σε ένα ιδιαίτερο, διαδραστικό concept με τον σεφ Δημήτρη Τασιούλα και την ομάδα του.

Γράφει: Esquire Editors 09 Μαρτίου 2023

H oμάδα του Όλυμπος Νάουσα και ο chef Δημήτρης Τασιούλας είναι άνθρωποι ανήσυχοι και δημιουργικοί, που διαρκώς ψάχνουν, ανακαλύπτουν, ενδιαφέρονται. Θέλωντας να προχωρήσουν πέρα από το ήδη αγαπημένο μενού του Όλυμπος Νάουσα, αφουγκράζονται και πειραματίζονται με τις νέες τάσεις στη γαστρονομία σε μια προσπάθεια να εξελίσσονται διαρκώς.

Έτσι προέκυψε το Chef’s Lab, μια διαδραστική εμπειρία όπου οι καλεσμένοι δοκιμάζουν νέες γεύσεις, ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τον σεφ και την ομάδα του, να προτείνουν ιδέες και να μάθουν περισσότερα για τις επόμενες γεύσεις του Όλυμπoς Νάουσα. Είναι μια εμπειρία εντελώς διαφορετική και απόλυτα διαδραστική. Φυσικά κρασιά, μοριακή γαστρονομία, ασιατική κουζίνα, ζυμώσεις και άλλες τάσεις της διεθνούς γαστρονομίας είναι μερικά μόνο από όσα τους ενθουσιάζουν και τους εμπνέουν.

To ON Residence και το Όλυμπος Νάουσα παρουσιάζουν το Chef’s Lab

Κάθε Τρίτη λοιπόν σας προσκαλούν να δοκιμάσετε, να συζητήσετε να ανακαλύψετε μαζί τους αυτές τις νέες τάσεις πριν ακόμα φτάσουν στα πιάτα του "Όλυμπος Νάουσα” σε μοναδικές βραδιές 22 μόνο θέσεων. Γαστρονομικές εκπλήξεις, εκλεκτοί και αγαπημένοι φίλοι καλεσμένοι, απροσδόκητοι συνδυασμοί σας περιμένουν σε μια εμπειρία γαστρονομίας διαφορετική από αυτές που έχετε συνηθίσει.

Οι γευστικές περιπέτειες ξεκινούν την Τρίτη 14 Μαρτίου, με την πρώτη εκδήλωση! Ο Δημήτρης Τασιούλας και η ομάδα του εξετάζουν μια όχι και τόσο γνωστή του αγάπη: τους δρόμους της Ασίας. Πειραματίζεται με izakaya, φτιάχνει σπιτικά dumplings ανοίγει τα καλύτερα γιαπωνέζικα ουίσκι του και περιμένει τους εκλεκτούς του καλεσμένους για να τα απολαύσουν. Μην το χάσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 231 027 5715

ON Residence // Λεωφόρος Νίκης 5, 546 24, Θεσσαλονίκη – onresidence.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα

Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Napul’è όπως λέμε Italiano Vero

Μάγκυ Ταµπακάκη και Francesco "Ciccio" Granata σε µεταφέρουν γευστικά µέχρι την Ιταλία, δικαιολογώντας κάθε φορά απόλυτα τη φήµη του εστιατορίου της Βάρης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι πρέπει να κάνεις για να είναι υγιεινές οι τηγανητές πατάτες στο air fryer

Και δεν αναφερόμαστε στο πόσο λάδι (δεν) πρέπει να βάλεις ούτε στις θερμίδες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας

Ο σημαντικότερος γαστρονομικός θεσμός της χώρας μπήκε στην 4η δεκαετία της ύπαρξής του και ξεχώρισε για φέτος 43 σπουδαία εστιατόρια.

Γραφει Μπαμπης Δουκας