To ON Residence και το Όλυμπος Νάουσα παρουσιάζουν το Chef’s Lab

Μοναδικές εμπειρίες γαστρονομίας για μόλις 22 άτομα σε ένα ιδιαίτερο, διαδραστικό concept με τον σεφ Δημήτρη Τασιούλα και την ομάδα του.

Γράφει: Esquire Editors 09 Μαρτίου 2023

H oμάδα του Όλυμπος Νάουσα και ο chef Δημήτρης Τασιούλας είναι άνθρωποι ανήσυχοι και δημιουργικοί, που διαρκώς ψάχνουν, ανακαλύπτουν, ενδιαφέρονται. Θέλωντας να προχωρήσουν πέρα από το ήδη αγαπημένο μενού του Όλυμπος Νάουσα, αφουγκράζονται και πειραματίζονται με τις νέες τάσεις στη γαστρονομία σε μια προσπάθεια να εξελίσσονται διαρκώς.

Έτσι προέκυψε το Chef’s Lab, μια διαδραστική εμπειρία όπου οι καλεσμένοι δοκιμάζουν νέες γεύσεις, ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τον σεφ και την ομάδα του, να προτείνουν ιδέες και να μάθουν περισσότερα για τις επόμενες γεύσεις του Όλυμπoς Νάουσα. Είναι μια εμπειρία εντελώς διαφορετική και απόλυτα διαδραστική. Φυσικά κρασιά, μοριακή γαστρονομία, ασιατική κουζίνα, ζυμώσεις και άλλες τάσεις της διεθνούς γαστρονομίας είναι μερικά μόνο από όσα τους ενθουσιάζουν και τους εμπνέουν.

To ON Residence και το Όλυμπος Νάουσα παρουσιάζουν το Chef’s Lab

Κάθε Τρίτη λοιπόν σας προσκαλούν να δοκιμάσετε, να συζητήσετε να ανακαλύψετε μαζί τους αυτές τις νέες τάσεις πριν ακόμα φτάσουν στα πιάτα του "Όλυμπος Νάουσα” σε μοναδικές βραδιές 22 μόνο θέσεων. Γαστρονομικές εκπλήξεις, εκλεκτοί και αγαπημένοι φίλοι καλεσμένοι, απροσδόκητοι συνδυασμοί σας περιμένουν σε μια εμπειρία γαστρονομίας διαφορετική από αυτές που έχετε συνηθίσει.

Οι γευστικές περιπέτειες ξεκινούν την Τρίτη 14 Μαρτίου, με την πρώτη εκδήλωση! Ο Δημήτρης Τασιούλας και η ομάδα του εξετάζουν μια όχι και τόσο γνωστή του αγάπη: τους δρόμους της Ασίας. Πειραματίζεται με izakaya, φτιάχνει σπιτικά dumplings ανοίγει τα καλύτερα γιαπωνέζικα ουίσκι του και περιμένει τους εκλεκτούς του καλεσμένους για να τα απολαύσουν. Μην το χάσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 231 027 5715

ON Residence // Λεωφόρος Νίκης 5, 546 24, Θεσσαλονίκη – onresidence.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Αυτό το ελληνικό τυρί αναδείχθηκε κορυφαίο του κόσμου το 2026

Το TasteAtlas παρουσιάζει τα καλύτερα τυριά παγκοσμίως, με Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα να πρωταγωνιστούν. Μια ματιά στις γεύσεις και τις παραδόσεις που ξεχωρίζουν στον κόσμο.

Μία φίνα κερκυραϊκή κουζίνα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Για ένα βράδυ, το υπέροχο εστιατόριο "Pomo d’ Oro" του Αριστοτέλη Μέγκουλα σερβίρει στο Σymposio at Ark.

Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά

Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα

Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.