Αν η αμαρτία ήταν φαγητό, θα ήταν Sinners Pizza
Εκεί όπου η πίτσα δεν έχει ανανά, δεν τρώγεται διπλωμένη και δε σερβίρεται με μαχαιροπίρουνα.
Το νέο pizza spot στην καρδιά του κέντρου λέγεται Sinners και έρχεται από το νησί των καλοκαιρινών μας αμαρτιών και ατασθαλιών, τη Μύκονο, για να μας μυήσει ξανά στην αυθεντική γεύση της πίτσας.
Τσέκαρες το κινητό του φίλου σου; Είπες ψέματα στη δουλειά ότι είσαι άρρωστος; Προσποιήθηκες ότι δεν έχεις σήμα για να μη μιλήσεις; Φλεξάρεις τους βαθμούς που πήρες με τη βοήθεια του Chat GPT; Μην το πολυσκέφτεσαι τότε. Φάε την πίτσα σου δίχως ενοχές, σε ένα spot φτιαγμένο για σένα, με την υπογραφή της πετυχημένης ομάδας των αθηναϊκών Noah και Diego.

Saints are boring… long live The Sinners
Με το που θα πατήσει κάποιος το πόδι του στο Sinners pizza, αναγνωρίζει αμέσως πως μπήκε στο άντρο της κολασμένης γεύσης που έχει επιρροές από την Μύκονο, τους δρόμους της Νέας Υόρκης αλλά και την ηλιόλουστη λωρίδα της Venice Beach στην Καλιφόρνια. Ο λευκός και κόκκινος διάκοσμος με τα old school tags, η street και skate culture αισθητική σε συνδυασμό με τις μυρωδιές από φρεσκοψημμένη ζύμη και λιωμένο τυρί, δεν αφήνουν περιθώρια για αμφιβολία. Η spicy διάθεση του χώρου, με τα προβοκατόρικα αμαρτήματα κρεμασμένα ως statement στο "Wall of Sins", ανοίγουν απευθείας την όρεξη για ένα απολαυστικό κομμάτι πίτσας, χωρίς αναστολές.

Το project γεννήθηκε στα Ματογιάννια της Μυκόνου και μετά από μια πολύ πετυχημένη χρονιά άνοιξε και στο Σύνταγμα, μόλις λίγα μέτρα μακριά από την πολύβουη Ερμού, στη Φωκίωνος 8. Εδώ η πίτσα αποκτά ξανά την αμαρτωλή της διάσταση και περήφανα διεκδικεί τη θέση της φωνάζοντας δυνατά αυτό που είναι: ένα λαχταριστό και απίστευτα νόστιμο street food. Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα μετατρέπονται με μαγειρική μαεστρία σε κομμάτια λαχταριστής πίτσας, ενώ τα πλούσια toppings βάζουν την όρεξή μας σε πειρασμό.
Born to Sin
Το Sinners φέρνει τις αυθεντικές γεύσεις του street culture στο κέντρο της Αθήνας και κάνει μια στροφή στις back to basics αρχές της απόλαυσης με ένα twist γαστρονομικής φρεσκάδας.

Η ιδιαίτερη διαδικασία παρασκευής της ζύμης, με 3 στάδια ετοιμασίας και 48 ώρες ωρίμανσης φέρνουν στο πιάτο μας μια μαλακή, πλούσια και ζουμερή πίτσα που ξεχωρίζει από όλες τις άλλες πίτσες που έχουμε δοκιμάσει.
Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τη μαύρη πίτσα, τα Devils Triangles και την Deep Dish pizza που θυμίζουν τις πίτσες που τρώγαμε παιδιά. Γιατί τελικά η αμαρτία έχει περισσότερη πλάκα και γεύση. Ανοιχτό καθημερινά από τις 11 το πρωί, το Sinners Pizza σε βάζει σε πειρασμό κάθε στιγμή που περνάς από το κέντρο.

ΥΓ. μην ξεχάσεις να γράψεις την δική σου αμαρτία στο Wall of Sins @sinners.pizza
Sinners Pizza
Arguably the Naughtiest Pizza in Town
Insta: @sinners.pizza
Αθήνα: Fokionos 8, Athina 105 63
Μύκονος: Polikandrioti, Mikonos 846 00
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο
Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςChic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza
Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.
10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά
Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈνα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα
Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.
Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'
Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.
Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια
Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.
Γραφει Νικη Κοντομηνα