Barrique Port, ένα λιμάνι για καρνιβόρους
Εδώ θα έχεις συναντήσεις κορυφής με tomahawk, T-bone, flank steak, κρέατα ωρίμανσης και πρωτοκλασάτους μεζέδες.
H ατμοσφαιρική πρόταση, με τις ψαγμένες κοπές ξηρής ωρίμανσης και την αξιοζήλευτη βεντάλια επιλογών, ξεχωρίζει στο χάρτη εξόδου του Πειραιά, ανταποκρινόμενη στις σοβαρές απαιτήσεις των aficionados του κρέατος. Στο επίκεντρο βρίσκεται ποικιλία επιλογών από διεθνείς και ελληνικές βιολογικές φάρμες, με κρέατα ψημένα σε φούρνο Mibrassa, που λειτουργεί με κάρβουνα και ελεγχόμενη ροή αέρα, χωρίς όμως να στερεί από τη χυμώδη σάρκα τα καπνιστά αρώματα του κλασικού ψησίματος στη σχάρα. Από το τραπέζι δεν λείπουν πιάτα όπως η porcetta, δηλαδή σιγομαγειρεμένη πανσέτα με πουρέ γλυκοπατάτας, και τα χοιρινά πανσετάκια, σε συναντήσεις κορυφής με tomahawk, T-bone, flank steak, κρέατα ωρίμανσης και πρωτοκλασάτους μεζέδες σε προσεκτικά αναγνώσματα όλων των παραμέτρων του ευ ψήνειν. Τα φροντισμένα επιδόρπια στέκονται στο ύψος της εμπειρίας.

Tip: Εντυπωσιακή και η wine list με περίπου 200 ετικέτες από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα.
Φίλωνος 66 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς, 2104528010, barriqueport.gr, FB: Barrique Port, IG: @barriqueport
Δες περισσότερα εστιατόρια για κρέας στο Athinorama.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο
Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςChic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza
Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.
10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά
Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈνα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα
Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.
Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'
Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.
Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια
Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.
Γραφει Νικη Κοντομηνα