
Barrique Port, ένα λιμάνι για καρνιβόρους
Εδώ θα έχεις συναντήσεις κορυφής με tomahawk, T-bone, flank steak, κρέατα ωρίμανσης και πρωτοκλασάτους μεζέδες.

H ατμοσφαιρική πρόταση, με τις ψαγμένες κοπές ξηρής ωρίμανσης και την αξιοζήλευτη βεντάλια επιλογών, ξεχωρίζει στο χάρτη εξόδου του Πειραιά, ανταποκρινόμενη στις σοβαρές απαιτήσεις των aficionados του κρέατος. Στο επίκεντρο βρίσκεται ποικιλία επιλογών από διεθνείς και ελληνικές βιολογικές φάρμες, με κρέατα ψημένα σε φούρνο Mibrassa, που λειτουργεί με κάρβουνα και ελεγχόμενη ροή αέρα, χωρίς όμως να στερεί από τη χυμώδη σάρκα τα καπνιστά αρώματα του κλασικού ψησίματος στη σχάρα. Από το τραπέζι δεν λείπουν πιάτα όπως η porcetta, δηλαδή σιγομαγειρεμένη πανσέτα με πουρέ γλυκοπατάτας, και τα χοιρινά πανσετάκια, σε συναντήσεις κορυφής με tomahawk, T-bone, flank steak, κρέατα ωρίμανσης και πρωτοκλασάτους μεζέδες σε προσεκτικά αναγνώσματα όλων των παραμέτρων του ευ ψήνειν. Τα φροντισμένα επιδόρπια στέκονται στο ύψος της εμπειρίας.

Tip: Εντυπωσιακή και η wine list με περίπου 200 ετικέτες από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα.
Φίλωνος 66 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς, 2104528010, barriqueport.gr, FB: Barrique Port, IG: @barriqueport
Δες περισσότερα εστιατόρια για κρέας στο Athinorama.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Πώς μπορεί να σε ξεγελάσει ένα εστιατόριο ώστε να δώσεις περισσότερα χρήματα
Πίσω από κάθε μενού σε ένα εστιατόριο κρύβεται στρατηγική. Από τις τιμές χωρίς σύμβολα μέχρι τα "παραμυθένια" ονόματα πιάτων, μάθε πώς σε κάνουν να ξοδεύεις περισσότερα χωρίς να το καταλάβεις.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΌλα τα οφέλη των κόκκινων φρούτων που δεν πρέπει να αγνοείς
Τα κόκκινα φρούτα κερδίζουν συνεχώς έδαφος στη διατροφή. Μάθε γιατί θεωρούνται πολύτιμα για τον οργανισμό και ποια οφέλη προσφέρουν πέρα από τη γεύση τους.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΑυτό το φρούτο ρίχνει την πίεση και βοηθά στον ύπνο
Αν κοιμάσαι δύσκολα, νιώθεις καταπονημένος μετά την προπόνηση ή έχεις θέμα με την πίεση, τότε ίσως πρέπει να στραφείς σε ένα καλοκαιρινό φρούτο που κάνει παραπάνω απ’ όσα νομίζεις.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΠίτσα: Πού ακριβώς χρησιμεύει αυτό το πλαστικό στο κέντρο;
Ένα μικρό, σχεδόν αόρατο αντικείμενο βρίσκεται συχνά στο κέντρο της πίτσας. Δεν είναι διακοσμητικό. Έχει λόγο ύπαρξης και η ιστορία του ξεκινά από το 1985.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΑυτή η ταβέρνα θα μείνει ανοιχτή όλο τον Αύγουστο στην Αθήνα
Σε περίπτωση που δεν έχεις σκοπό να φύγεις από το κλεινόν άστυ και υπάρχει στο μυαλό σου το ερώτημα "πού τρώμε τον Αύγουστο στην Αθήνα;", ορίστε μια ωραία απάντηση. Η αυλή της θα λειτουργεί όλες τις μέρες εκτός από τις 14/08.
Αυτό ψηφίστηκε ως το νοστιμότερο κρέας στον κόσμο-πού το βρίσκεις
"Καλό κρέας" μπορεί να είναι και το αρνάκι γάλακτος από το χωριό σου, δεν αμφιβάλλουμε. Όμως, ένα premium steak από την άλλη άκρη του κόσμου σάρωσε τα βραβεία για δεύτερη χρονιά στο World Steak Challenge και περισσότερα διαβάζεις εντός.
Γραφει Νικη Κοντομηνα