Το Longevity Brunch του St.George Lycabettus Lifestyle Hotel είναι όνομα και πράγμα

Φέρνει τη μακροζωία στο πιάτο μας.

Γράφει: Esquire Editors 20 Ιουλίου 2024

Ξενοδοχείο - trendsetter, το πάντα δημιουργικό και ανύσυχο "St.George Lycabettus Lifestyle Hotel" μας δίνει φέτος μια ακόμη υπέροχη ιδέα να μετατρέψουμε την πιο lazy μέρα της εβδομάδας, την Κυριακή, σε ολοήμερη γιορτή ευεξίας.

Στο υπέροχο χώρο του ξενοδοχείου στους πρόποδες του Λυκαβηττού και με πανοραμική θέα στην πόλη και τα πιο εμβληματικά της τοπόσημα, στήνεται κάθε Κυριακή, από τις 12 ως τις 4 μ.μ. ένα brunch μπουφέ με όλα όσα περιμένετε κι αγαπάτε αλλά και προτάσεις - έκπληξη που σας κάνουν καλό, από τον executive chef Στέφανο Παπανικολάου μαζί με την ομάδα του.

Κλεομένους 2, Αθήνα

Δες που θα φας καλό brunch στo Athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;

Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).

Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι

Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.

Ο Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα

Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;

Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Αυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο

Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.

Γραφει Νικη Κοντομηνα